Ексклюзиви
середа, 30 грудня 2020 05:20

Спадок Армена Джигарханяна дістанеться прийомному сину

Автор: RBK.RU
  Армен Джигарханян знявся у понад 300 фільмах. Тричі розлучався. Єдину доньку Олену поховав 1987 року
Армен Джигарханян знявся у понад 300 фільмах. Тричі розлучався. Єдину доньку Олену поховав 1987 року

Російський актор Армен ДЖИГАРХАНЯН cтраждав на цукровий діабет, мав проблеми із серцем і хворобу нирок. Помер 14 листопада на 86-му році в московській лікарні.

"Он был человеком невероятным. Если шутил — все катились со смеху, если ему уж приходилось грустить — то и все вокруг пускали слезу. Он был проникновенным, особенным. Ему удавалось то, что многим совершенно не под силу", — написала в інстаграмі російська співачка Любов Успенська, 66 років.

Армен Джигарханян був актором Московського театру ім. Володимира Маяковського. 1996-го створив власний театр, який назвав на свою честь. Зіграв понад 300 ролей у кіно. Не підтримував анексії Криму, відмовився підписувати лист російських діячів на підтримку дій Кремля.

За життя тричі розлучався. Його єдина донька Олена була актрисою. Померла від отруєння чадним газом у 23 роки. Спадок Джигарханяна дістанеться прийомному синові Степану. Він — поза­шлюбна дитина його другої дружини Тетяни Власової.

Армена Джигарханяна поховали на Ваганьковському цвинтарі в Москві поряд із донькою. Незабаром там поставлять пам'ятник. Над ним працюють російські скульптори Мікаель та Ваге Согояни. На будинку, де жив актор, установлять меморіальну дошку.

Зараз ви читаєте новину «Спадок Армена Джигарханяна дістанеться прийомному сину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути