вівторок, 27 лютого 2018 05:35

Народний депутат був у шлюбі п'ять років

Автор: www.tsn.ua
  Шлюб нардепа Андрія Немировського й адвоката Таміли Ульянової тривав п’ять років. Вирішили розлучитися, бо підозрюють одне одного у зрадах
Шлюб нардепа Андрія Немировського й адвоката Таміли Ульянової тривав п’ять років. Вирішили розлучитися, бо підозрюють одне одного у зрадах

Народний депутат 34-річний Андрій Немировський з фракції "Блок Пет­ра Порошенка" і його дружина адвокат Таміла Ульянова, 34 роки, подали документи на розірвання шлюбу. Були одружені з 2013-го. Разом виховували сина Ярослава й доньку Ясміну.

"Зрада найдорожчої в світі людини — для мене це питання: що я зробив не так? Я віддавався роботі — відрядження, суди, госпіталі, комітети. Вважав, що вона поруч і розуміє мене. Та виявилося, що це не так. Я вирішив розлучитися", — написав Андрій Немировський у "Фейсбуку".

— Позов про розлучення подала я, — каже Таміла Ульянова. — Зв'язатися з Андрієм так і не змогла, бо він відпочивав із коханкою в Домініканській республіці. Всі ці роки він носив маску турботливого сім'янина. При цьому використав для свого піару мене і моїх дітей.

Таміла Ульянова працювала юристом в МВС. Потім зайнялася приватною юридичною практикою. Очолює люстраційний комітет Штабу національного захисту Дніпропетровської обл. Торік заробила майже 1 млн грн.

Андрій Немировський пройшов у парламент від об'єднання "Самопоміч" у квітні 2015-го. До того був менеджером із персоналу в туристичній компанії та експертом із мототранспорту.

— Моя сім'я завжди була заможна, — каже Таміла Ульянова. — З батьками жили однією родиною, не ділили майно на "твоє-моє". Ми мали три автомобілі, в кожного — власне житло. Коли Андрій потрапив в мою сім'ю, у нього не було стабільного доходу, свого житла й машини. Як він ішов на вибори, його офіційний річний дохід складав 9 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Народний депутат був у шлюбі п'ять років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути