пʼятниця, 19 квітня 2019 05:05

Наречена втекла з весілля

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Шукаю чоловіка сестри, — пише 34-річна Інна зі Львівщини. — Чотири роки тому поїхав на заробітки. Півроку дзвонив і писав, а потім зв'язок обірвався. Куди ми тільки не зверталися. Допомогти ніхто не може. Чоловік, з яким він жив в одній кімнаті, каже, що Юра спакував речі і подався у невідомому напрямку. Не можемо повірити. Неля з ним не сварилася. Ворогів не мав. Від кого і куди міг утекти?"

У конверт вкладає фото Юрія. Він у спортивних штанах і футболці. Сидить у тракторі. Листи коментує київський біоенергетик Мирослав Олійник.

— Юрій живий та здоровий. Утік, бо заборгував впливовим людям гроші. Зв'язку з ним шукати марно. В Україну навряд чи повернеться. Тут його вважатимуть зниклим безвісти. За рік сестра вдруге побереться. Пощастило, що батько колишній міліціонер. Повертати гроші за чоловіка-втікача її не примусять.

"Наташа вперше завагітніла у 15, — розповідає у листі 51-річна Юлія В'ячеславівна з Київської області. — Від кого — невідомо. Народила хлопчика. Через два роки — дівчинку. Зараз їй 24. Дома не появляється. Діти не грудні, але потребують матері. Виховуємо ми з чоловіком. Наташа отримувала гроші як мати-одиначка. Додому копійки не приносила. Я працюю нянею в садочку. Чоловік — у місцевого агронома прорабом. На двох маємо 6 тисяч. Хіба то гроші? Дітей треба вдіти, взути. А вона шляється з одруженими. По селу про неї розпустили погану славу. Стидно за свою дитину. Пробували говорити, вмовляли, сварили. А вона далі втікає з дому і волочиться з ким попало. Викликали соціальну службу і позбавили батьківських прав. Чи зміниться вона коли-небудь?"

— З новим коханцем донька переїде жити до однієї з південних областей. Матиме шанс втретє стати мамою, але вагітність перерве. Ви з чоловіком поставите онуків на ноги. Не картайте себе, що донька пішла слизьким шляхом. Онука не йтиме слідом матері. Буде гарна освіта й побудує успішну кар'єру. Переживаєте за здоров'я онука. Пізно почав говорити, важко дається навчання, не може стримувати гнів — це все наслідки травми, завданої під час пологів. Зверніться до остеопата.

"З 1999 року живу в селі, — пише Аліна Ростиславівна з Київської області. — Зараз болію. Усі мої повмирали. Лишилася я з братом. Сестри не стало 7 квітня торік, племінника — 21 числа. Його дружина у всьому звинувачує мене. Але я не винна у смерті. У нього відірвався тромб. Я стала схожою на зомбі. Важу 38 кілограмів. Ясновидящих багато, але всі працюють на бізнес, гроші, а поправляти здоров'я мало хто вміє. А це ж найбільше багатство".

Надсилає чорно-біле фото, зроблене 1972-го. На ньому жінка у картатій сукні обіймає дівчинку-підлітка.

— Вашої вини у смерті близьких людей нема. Спогади ятрять душу, від того не можете спати спокійно. Не ставте собі діагнозів. Самолікування тільки нашкодить. Вам потрібна не ясновидяча, а лікар. Зверніться до медиків та пройдіть повне обстеження. На деякий час доведеться лягти під крапельницю. Самопочуття покращиться, відчуєте приплив сил та енергії.

"Моїй сестрі Марині не пощастило з невісткою, — пише 57-річна Світлана Георгіївна з Житомирської області. — У липні торік одружила сина Максима. Чоловіку 39 років, а дівчині — 20. Дуже зривна натура. Не приховує емоції. У день шлюбу наречена побилася зі свекрухою і втекла з весілля. І все через те, що Марина попросила вийти до гостей, які приїхали аж із Одеської області. Ми тоді вирішили, що вся проблема в її стані. Заміж виходила вагітною. У листопаді народила хлопчика. Але батькам не показує. Після хрестин сказала, щоб не ходили до них у гості. Живуть на всьому готовому. Сестра віддала дітям квартиру і машину. Тепер її знати не хочуть. Але невістка його приворожила. Більше йому мами не треба. Куди жінка, туди і він. Посварився з батьками. Четвертий місяць телефон не бере, на дзвінки не відповідає".

— Для вашого племінника це другий шлюб. Має місце приворот. Довго такі стосунки не триватимуть. Миритися з важким характером дружини терпець урветься. Вона забере дитину і переїде жити до батьків. Відсудить солідні аліменти. У грудні Максим познайомиться з третьою дружиною. Добиватиметься її довго. Та почуття, що між ними виникнуть, того варті.

Зараз ви читаєте новину «Наречена втекла з весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути