Ексклюзиви
пʼятниця, 26 жовтня 2018 05:30

"Напилася і зірвала з нареченої фату"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Із чоловіком виховуємо трьох онуків, — пише киянка Ніна Миколаївна, 56 років. — Донька п'є. Пробували її лікувати, але марно. У двох старших онуків є батько, який платить аліменти. Діти хочуть переїхати до нього. У мого чоловіка інсульт. Він ходить, але став нервовий. Із нами залишиться молодший онук. Не знаю, що робити з донькою. Може, позбавити її батьківських прав?"

Листи коментує київський біоенергетик Мирослав Олійник. Запалює свічку, сканує долонею фото доньки — жінки в червоній блузі.

— Позбавлення материнських прав доньку не спинить. Судова тяганина ще більше підірве здоров'я вашого чоловіка. Дочка заглядатиме в чарку, доки не почнуться проблеми з нир­ками. Двоє внуків переїдуть жити до батька, але у вас гостюватимуть регулярно. Пишатиметеся молодшим. Заради нього дід погодиться на лікування. Перенесе операцію, але це покращить його здоров'я і самопочуття.

"Синові за 30. Зустрічався з дівчиною, але стосунки не склалися, — пише Валентина Миколаївна із Полтавщини. — Вона на останок сказала: "Ти або мій, або нічий". Із тих пір він не зустрічається ні з ким. Чи зустріне свою половинку? Зять Саша з донькою довго не мали дітей. Недавно стали батьками. Зі своєю матір'ю він не може знайти спільну мову. Часто буває, що у її присутності дитя плаче. Може, то дитина відчуває її енергетику й не сприймає бабу. Що чекає на Сашу в сімейному житті й на роботі? Чи налагодяться його стосунки з батьками?"

У конверт вкладає фото сина і зятя. Син Іван — у чорній футболці з синім браслетом на правій руці. Олександр — коротко стрижений, в окулярах.

— Син холостякуватиме до 34 років. Одружиться на дів­чині, яку зустріне в компанії старих друзів. Скоро стане батьком. Зять не знайде спільної мови з батьками. Бо затаїв образу, яка не дозволяє їм примиритися. На підсвідомому рівні це відчуває немовля, яке не сприймає бабусю і реагує на її присутність криком. Помиряться, якщо зять звернеться до психолога і знайде в собі сили пробачити матір. Хай прийме запрошення на нове місце роботи. У квітні отримає підвищення.

"Внук почав виносити з дому гроші, — пише Аліна Михайлівна із Полтави. — Йому 14 років. Зв'язався з хлопцем, який живе на сусідній вулиці та має дві судимості. Став пропадати з дому. Заклав у ломбард телефон. Нам сказав, що загубив. Аби викупити, вкрав у матері гроші, які відкладали йому на лікування. Пробували Данила умовляти. Нікого слухати не хоче. Моєму чоловікові увірвався терпець. Коли з дому пропала тисяча доларів, написав на внука заяву в поліцію. Там Даня зізнався, що спустив на гральні автомати".

— Внук не припинить виносити з дому гроші й коштовності. Не тримайте у квартирі готівку. Переведіть усі заощадження на картку. Якщо продовжуватиме водитися з поганою компанією, скоро даватиме покази в поліції. Ризикує понести відповідальність за чужі злочини. Хочете приборкати внука — віддайте у військове училище. Це його дисциплінує, допоможе взятися за голову.

"Іван два роки жив у шлюбі з першою дружиною, — розповідає в листі львів'янка Євгенія Володимирівна, 59 років. — Розійшлися вони друзями. За цей час не нажили ні дітей, ні майна. Він навіть запросив колишню дружину на своє друге весілля. Вона напилася і зірвала з нареченої фату. Вчепилася їй у волосся, била кулаками в живіт і груди. Ледь розборонили. Розповіла всім, що Ваня зраджував їй, що гроші просиджував по барах. Ми не чекали такого від Оксани. Через неї провалилося весілля, на яке ми витратили понад 100 тисяч гривень. Соромно тепер перед родичами і друзями".

— Відчуваєте вину в тому, що син розлучився з першою невісткою. Її поведінка — свідчення того, що досі має почуття до Івана. З другою дружиною житимуть у шлюбі довго, але з народженням онуків доведеться зачекати. У невістки проблеми по-жіночому. Перенесе кілька операцій. Завагітніє за допомогою штучного запліднення.

Зараз ви читаєте новину «"Напилася і зірвала з нареченої фату"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути