вівторок, 13 листопада 2012 05:00

Наомі Кемпбелл подарувала коханому сімох слонів

Автор: фото з сайта www.blazinbeauties.com
  Британська модель Наомі Кемпбелл під час еротичної фотосесії. Вона чотири роки зустрічається з російським мільйонером Владиславом Дороніним. Від першого шлюбу той має доньку Катерину
Британська модель Наомі Кемпбелл під час еротичної фотосесії. Вона чотири роки зустрічається з російським мільйонером Владиславом Дороніним. Від першого шлюбу той має доньку Катерину

Британська модель 42-річна Наомі Кемпбелл влаштувала вечірку на честь дня народження свого коханого російського мільйонера Владислава Дороніна. 7 листопада йому виповнилось 50 років.

Святкували у форті Мехрангарх індійського міста Джайпура. Стіни форту прикрасили плакатами з портретами Дороніна й Кемпбелл у вигляді Джеймса Бонда і його дівчини.

— Подарунок Наомі для Дороніна привезли у фургонах, — кажуть свідки святкування. — Звідти вивантажили семеро індійських слонів. Перед застіллям гостям запропонували розважитися — зіграти поло на слонах. Захисники тварин звинувачують Кемпбелл за такий подарунок. Поїздка в клітках стане для слонів серйозним випробуванням.

Запросили 80 гостей. Зокрема німецьку модель Клаудіу Шиффер, італійського модельєра Донателлу Версаче, власника "Челсі" Романа Абрамовича. Гостей пригощали індійськими стравами, розважали феєрверком. На вечірці виступила американська співачка Дайана Росс. За півгодинний концерт їй заплатили $500 тис. Гуляли до четвертої ранку. На охорону зіркових гостей і господарів вечірки місцева влада виділила по 50 поліцейських і дружинників.

Наомі і Владислав познайомилися 2008-го на Каннському кінофестивалі. За рік планували одружитися, але Доронін не міг розірвати шлюб із дружиною Катериною. З нею прожив 20 років. Мають доньку Катерину.

До Нового року закохані планували переїхати у будинок на Рубльово-Успенському шосе під Москвою. Будівля зведена у футуристичному стилі, подібна на космічний корабель. Має дві 22-метрові вежі.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл подарувала коханому сімох слонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути