середа, 09 вересня 2009 08:11

Нагорний купив прикраси двом дівчатам

Автор: фото: Тарас Подолян
  У столичному ювелірному салоні ”Заріна” донецький бізнесмен Тимофій Нагорний заплатив 500 тисяч гривень за прикраси з білого золота і діамантів для телеведучої Яни Дубової
У столичному ювелірному салоні ”Заріна” донецький бізнесмен Тимофій Нагорний заплатив 500 тисяч гривень за прикраси з білого золота і діамантів для телеведучої Яни Дубової

— Я попросил судью, чтобы нас развели. А то мы попадем в книгу рекордов Украины по самому долгому бракоразводному процессу, — каже 40-річний бізнесмен Тимофій Нагорний. — І суддя ухвалила рішення за півгодини.

Минулої середи Печерський суд столиці розлучив Тимофія Нагорного із 31-річною Лілією Подкопаєвою. Колишня гімнастка втретє не прийшла на засідання суду. Її згоду розлучитися оголосив адвокат. Діти — прийомний 3,5-річний Вадим і Кароліна, 2,5 року, — залишаться із нею.

Після судової зали Нагорний поїхав на зустріч із Оксаною Байрак, ведучою шоу "Давай одружимося" на телеканалі СТБ. Домовилися про зйомки. Наречену Тимофієві підберуть у студії.

— Для мене це тільки шоу, — запевняє він. — Найближчим часом не будуватиму нових стосунків. Не знаю, чи ще колись одружуся. Дівчат біля мене багато крутиться. За перші два тижні на мою сторінку в "Однокласниках" (соціальна інтернет-мережа. — "ГПУ") завітали дві тисячі дівчат. Вони буквально атакують мене.

У неділю Нагорний написав на інтернет-сторінці: "Я люблю Яну Дубову!!!". Модель 22-річна Яна Дубова із Донецька з 2005-го веде "Погоду" на телеканалі "Україна". Того ж дня Тимофій привів Яну в столичний ювелірний салон "Заріна" на бульв. Шевченка.

— Нарешті я по-справжньому щасливий, бо закохався в Яну Дубову, — каже. — Щоби довести свої почуття, купив діамантове кольє, сережки й каблучку. Усі прикраси сім карат. Хочу, щоби вона запам"ятала цей день.

За прикраси з білого золота і діамантів Нагорний заплатив 500 тис. грн. Платив карткою, бо забракло готівки.

Двома днями раніше в ювелірному домі "Бушерон" на вул. Городецького Нагорний обіймався із 27-річною Веронікою Чекалюк, піар-директором тенора Володимира Гришка. Подейкують, купив їй золоту каблучку зі смарагдами й діамантами у формі ягід вишні за $5 тис. Коментувати свої стосунки Тимофій і Вероніка відмовилися.

Зараз ви читаєте новину «Нагорний купив прикраси двом дівчатам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути