Ексклюзиви
четвер, 06 квітня 2006 19:22

Надія Грановська підстриглася

Автор: фото: УНІАН
  Колишні учасниці ”Віа Гри” Світлана Лобода і Надія Грановська зняли спільний кліп
Колишні учасниці ”Віа Гри” Світлана Лобода і Надія Грановська зняли спільний кліп

Колишня учасниця групи "Віа Гра" Cвітлана Лобода, 23 роки, зателефонувала якось подрузі Наді Грановській, 23 роки, яка недавно теж пішла з "Віа Гри". Вони вирішили зняти кліп на пісню "Черный ангел". По телефону домовилися, що співатиме Світлана, а Надія зіграє замість неї головну героїню.

У вівторок уривки з кліпу "Черный ангел" показали журналістам в агентстві УНІАН. У неділю має відбутися його презентація на телеканалі М1. Співачки спізнилися на прес-конференцію на півгодини: на вході відповідали на запитання преси.

— У нас із Надею багато схожого, — розказує Лобода. — Коли ми на гастролях сідали в літак, у мене у вусі був один навушник, а в Наді — другий. Наш колишній продюсер Дмитро Костюк говорив, що ми схожі. Тому фарбував нам волосся в різні кольори.

Режисера для кліпу вибирали в муках, — продовжує. — Алан Бадоєв не підходив, — розповідає про режисера попередніх кліпів. — Треба було когось  незворушного, холодно-драматичного.

Зрештою кліп за одну добу зняли в Криму брати-режисери Ігор та Олександр Стеколенки. Ігор, 28 років, задоволений результатом:

Мені не хотілося співати

— На майданчику вони дуже винахідливі, — розповідає трохи флегматично. — Обидві розуміли мене з півслова.

Надія неохоче пояснює, чому пішла з "ВІА Гри":

— Мені не хотілося співати... — коротко зазначає.

Зміна іміджу теж із цим пов"язана?

— Довге волосся я носила ще до "ВІА Гри". Воно мені набридло, і я сказала майстрові: "Ріж!". Набридли й короткі спідниці та високі платформи. На Українському тижні моди мене ніхто не впізнав!

Зараз вона у барвистій сукні за коліно, чорному піджаку й туфлях на високих підборах. Зачіска схожа на стрижку Інни Чурікової зі старого радянського фільму про Жанну д"Арк.

Тепер ви ведете програму "Неймовірні історії кохання" на СТБ.

— Просто ведуча Інна Ніконенко пішла в декрет. Я прийшла на конкурс, і мене взяли...

На телебаченні Грановська називається своїм справжнім прізвищем — Мейхер.

— Коли пішла з "ВІА Гри", — пояснює вона, — то відмовилася від усього, пов"язаного з нею, і від псевдоніму Грановська теж. Адже назва "ВІА Гра" розшифровується як Вінницька-Грановська. Але прихильники знають мене як Грановську, тому й залишила собі цей псевдонім.

Грановська розповіла, що зараз бере уроки вокалу, але для продюсерів поки що закрита. Раніше вона казала, що погодиться знову співати, лише якщо її продюсуватиме Костянтин Меладзе. Чутки про те, що колишні учасниці "Віа Гри" збирають нову групу, категорично спростувала.

З новими учасницями з "ВІА Гри" спілкуєтеся?

— Так, передзвонюємося. Все-таки п"ять років співала там, — промовляє з деяким сумом. — Говоримо про природу, дітей, про плани на майбутнє.

На запитання, чи запросить вона дівчат із "ВІА Гри" на свій день народження 10 квітня, Грановська лише кривиться.

Доки розпитують її подругу, Світлана нудьгує за столиком, попиваючи мінералку. Потім обидві прощаються і від"їздять в одному напрямку, але в різних авто. Грановська — на бордовому "Ніссані", Лобода — на "Мерседесі" кольору "металік".

Зараз ви читаєте новину «Надія Грановська підстриглася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути