пʼятниця, 06 квітня 2012 07:00

Начіс робить жінку молодшою на 10 років

На подіум столичного клубу "Крістал хол" виходять 15 моделей. В однієї волосся начесане догори у формі куба, в іншої — двічі обкручене навколо шиї, начіс закриває лоб і очі. Так відкривають показ "Юкрейн хеар паті".

— Хвилі й начісування у стилі 1960-х підійдуть жінкам будь-якого віку, — каже столичний перукар В'ячеслав Дюденко, 50 років. — Старших тенденція поверне в часи їхньої молодості. А для покоління, яке про цю моду нічого не знало, стане революцією.

Він має чотири перукарські салони в Києві. Ціни на стрижки там починаються від 200 грн.

— Начіс робить жінку молодшою на 10 років. Забудьте про хвости чи розпатлане волосся. Жінки мають постійно змінюватися. Лише тоді вони будуть цікаві чоловікам.

Часто бачу заможних жінок, які по 15 років не міняють зачіску. Приходять до перукарів лише тоді, коли починаються проблеми в особистому житті. У шлюбі постійно чимось жертвують — освітою, професією, зовнішнім виглядом. Чоловік вимагає, щоб дружина сиділа вдома, не носила високих підборів, прозорих і коротких суконь. А потім виявляється, що в нього давно є коханка, яка носить короткі сукні, високі шпильки, фарбує волосся й нігті в яскраві кольори.

В'ячеслав радить мити волосся щодня. Використовувати шампунь і кондиціонер.

— Усіх клієнтів учу мити голову. Перед нанесенням шампунь треба вспінити, щоб була рясна повітряна піна. Бальзам наносять спочатку на кінці волосся, а вже потім на корені. Тоді голова не буде швидко жирніти.

Жінкам із темним волоссям раджу обирати короткі стрижки. Білявкам краще відрощувати довге волосся і фарбувати його в золоті відтінки. При виборі зачісок звертайте увагу на пропорції. Повним жінкам широкі укладки робити не можна, бо перетворяться на колобка. Жінкам низького зросту не пасує довге волосся. Воно зливається зі спиною. Ззаду така дівчина виглядатиме, як копиця волосся на ніжках.

Бачу, що людині підійде авангардна стрижка. Але сіренька мишка з такою зачіскою почуватиметься незручно. Перукар має "попасти" в характер клієнта.

— Зачіски в ретро-стилі додають сучасним жінкам романтичності й загадковості, — каже столичний перукар 26-річна Аліса Філімонова. Вона викладає в Київській академії перукарського мистецтва. — Кожну прядку фіксують лаком. Верхній шар волосся лишають нечесаним, щоб зачіска виглядала природно, а волосся не здавалося поплутаним. Для ефекту хвиль має бути підстрижене рівно. Ідеальна довжина — трохи нижче підборіддя. На чисте волосся наносять гель для укладки, розділяють проділом — косим або рівним. За допомогою гребінця волосся викладають хвилями у форми англійської букви S. Висушують феном.

Доречно робити зачіски з ефектом мокрого волосся. Чоловікам подобаються жінки, які щойно вийшли з душу чи моря. Молодь може експериментувати з кольорами. Улітку дівчата з фіолетовим чи рожевим волоссям нікого не здивують. Старшим раджу фарбувати яскравими кольорами окремі прядки. Під їхній колір можна підбирати вбрання.

Жінкам після 40 краще віддати перевагу рудим, мідним чи шоколадним кольорам. Такі підкреслюватимуть їх статус і елегантність. У моді лишається і холодний блонд. Класно дивляться жінки, в яких виголена потилиця, а збоку — волосся до плечей.

Волосся п'яти жінок сплели в одну косу

Перукарка Юлія Агафонова створила зачіску, сплівши волосся п'яти моделей. Зробила її за годину, використала 250 шпильок. Зачіска потрапила до Національного реєстру рекордів.

— Пішло п'ять метрів натурального волосся, — розповідає Юлія. — Переплітала його п'ятьма рівнями, щоб коси було видно з усіх боків. Місяць тренувалася на манекенах.

Зачіска обійшлася в $5 тис. — 40 тис. грн.

— Коси пасують усім жінкам, адже їх можна інтерпретувати під будь-який стиль залежно від заплітання. Для ділових зустрічей можна заплести акуратну і тугу. На побачення робіть вільнішу, з обох боків пускайте прядки у формі петель.

 

Зараз ви читаєте новину «Начіс робить жінку молодшою на 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути