вівторок, 07 червня 2011 07:30

На весілля Віталія Цимбалюка пригнали два "хаммери"

У суботу, 4 червня, губернатор Львівської області 46-річний Михайло Цимбалюк гуляв на весіллі єдиного сина Віталія, 24 роки. Невістка 23-річна Анна — донька професора Тернопільського медуніверситету Володимира Бігуняка.

— Син із Ганнусею дружив три роки. Познайомилися у студентські роки, Віталік навчався на педагога, вона — у медичному. Принципово не жили разом, — розповідає губернатор. — Рік тому поставили нас до відома, що вирішили одружитися. Ми відбули сватання за всіма народними традиціями. Гарбуза не отримали. Свати нам сподобалися. Сват уперше в опіковій хірургії почав використовувати свинячу шкіру. Я пропонував молодим відгуляти весілля у Львові, та вони наполягли на Тернополі.

Не знає, скільки грошей витратили на весілля.

— Син усе зробив за власні кошти. Він у мене п'ять років, як самостійний.

Віталій очолює в Тернополі представництво однієї зі страхових компаній. Торік став депутатом Тернопільської міської ради від Партії регіонів.

На вінчання молодят чекають міський голова Львова Андрій Садовий, 42 роки, та тернопільський мер Сергій Надал, 36 років. Садовий тримає в руках пакунок.

Опівдні до храму Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці під'їжджають білий і чорний лімузини "хаммер". Кажуть, їх брали на прокат у Львові. Година коштує 1 тис. грн. Із чорного виходить Віталій, із білого — Анна.

— Весілля виглядало помпезно, — розповідає очевидець церемонії Тарас, 25 років. — Від машин до церкви вистелили зелену доріжку. У храмі для Цимбалюка, Садового та Надала поставили спеціальні крісла, аби вони не стояли. Зі львівського мера всі сміялися. Убрався в пом'ятий піджак, як із молодшого брата.

Весільний фуршет влаштували в новозбудованому 5-поверховому готелі на вул. Шептицького в Тернополі. Кажуть, він належить Цимбалюкам. Туди з'їжджаються 200 гостей. Серед них акордеоніст Ян Табачник із дружиною Тетяною Недельською. Стоянка біля готелю та узбіччя вщент заставлені джипами "тойота", "лексус" і "мерседес".

За гостями спостерігають дві жінки років із 35.

— Якби проста сім'я таке весілля зробила, то до кінця своїх днів би боргів не віддала, — каже одна.

— Та тут багач на багача натрапив. У Цимбалюка два крутих особняки в Тернополі, та й нєвєста не бомж. Всьо мають для щастя.

Близько 17.00 прибувають молодята. На сходах присягають у вірності та взаємоповазі. На останній сходинці обмінюються м'якими іграшками. Анна дарує чоловікові кота, натомість отримує іграшкового Шрека.

Весілля гуляють до третьої ночі. Молодята житимуть у квартирі Цимбалюка-молодшого. Медовий місяць планують провести в Криму.

Зараз ви читаєте новину «На весілля Віталія Цимбалюка пригнали два "хаммери"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути