четвер, 24 травня 2012 05:00

"На трасу первый раз вышла в 14 лет"

Автор: фото з особистого архіву Ольги
  Повія Ольга переїхала у Київ з Миколаєва. Її сина Романа глядить прабабуся
Повія Ольга переїхала у Київ з Миколаєва. Її сина Романа глядить прабабуся

З повією 28-річною Ольгою знайомлюся через інтернет. Її анкета розміщена на сайті "Інтім Гьолз". Зустріч призначає у столичній квартирі на вул. Хрещатик. Внизу під будинком — бутик "Манґо".

Ольга у короткій шкіряній спідниці. Волосся розпущене. Губи намальовані рожевим блиском, очі жирно обведені олівцем.

— На трасу первый раз вышла в 14 лет, когда мама умерла. Отца с рождения не знала, — розмовляємо за столом у кімнаті. — Мене на виховання взяла тітка. Вона добре підсіла на стакан. Раз заснула і мене зґвалтував її співмешканець. Після того я тиждень не ночувала вдома. За рік старша подруга повела мене на трасу. За годину зі смердючим далекобійником я заробила свою першу "двадцятку". 14 років тому то були великі гроші.

На столі перед Ольгою лежать візитки "Эротический массаж. В воскресенье скидки до 30%". Посеред кімнати велике двоспальне ліжко. На стіні навпроти — дзеркало 2х1,5 м.

— На трасі працювала півтора року. Мене та ще шість дівчат охороняв таксист Льоша Ковальчук. Він забирав 70 процентів заробітку. Зимою і пізньою осінню обслуговувала клієнтів у нього на квартирі, літом їздила у Ялту. Там за місяць могла заробити стільки, як у Миколаєві за півроку. Після Ялти півжовтня відпустки мала. Лікувалася в інфекційній, бо почалися проблеми по жіночому. Лєна, якій тоді вже було 30, прямо на трасі померла від СНІДу. Катю мєнти зловили. Вона дитину народила та викинула на смітник біля дому.

Мене Андрій забрав з траси, коли мала 17 років. Він далекобійником працював. Влюбилася і поклялася роботу покинути. Привіз у село на Житомирщину. Сам на роботу їздив, а я з його мамкою городи обробляла, трьох свиней та корову тримали. Потім Ромка родився. Я ще два роки зі свекрухою пожила і в Миколаїв вернулася. Знала, що Андрій гуляти почав. Він після рейсу спочатку до Тамарки, яка біля залізничної станції жила, заїжджав, а потім до сина їхав. Мене як жінку не сприймав. З його хазяйством та гектарами я постаріла на 10 років.

Коли в Миколаїв повернулася, тьотка від туберкульозу померла. Я Ромку на бабу залишила, сама на трасу пішла. Наш сутенер Льоша в Одесу перебрався. Миколаївські повії мене не приняли. Одна почала волосся дерти. Дівчата за клієнтів билися. Мінєт робили за дві пляшки пива. За 50 гривень спали з клієнтами без презервативів.

Переїхати у Київ мене переконала давня знайома Софія. Вона тут зробила свій бізнес. Софія — індивідуалка, колишня повія. Працювала на трасі, потім в салоні інтим-послуг. Набралася досвіду, почала сама себе утримувати, рекламувати, має своїх людей у міліції. Знімала по дешовці квартири в центрі Києва, заселяла туди молодих дівчат і відкривала нелегальні салони еротичного масажу й інтимних послуг.

Зараз Софія виїхала у Грецію. Я салонами опікуюся замість неї. Знімаємо три квартири на Хрещатику, по одній на Золотих воротах та Володимирській. У нас тільки чисті дівчата працюють. У кожної є справка від гінеколога і зі шкірвендиспансеру. Дівчата проходять медогляд раз на два місяці. Повії у нас елітні, тому більшість клієнтів іноземці. Надаємо ескорт-послуги — дівчата супроводжують клієнтів на гулянки у нічні клуби, виїжджають у сауни.

До нас часто звертаються сімейні пари. Хочуть урізноманітнити своє сексуальне життя. За годину беремо від 600 гривень. За 2 години сексу — 1 тисячу гривень. Ніч обійдеться у 2,5 тисячі. У конкурентів удвічі дорожче. Не всі дівчата на це погоджуються. Для постійних клієнтів діють гнучкі знижки. Дехто тільки кінчив, знову хоче сексу. Є любителі мінєту. Старші чоловіки замовляють для інтимного масажу, люблять просто поговорити по душам.

На роботу беремо розкованих дівчат, без татуювання і пірсингу. Перевіряємо, чи повнолітні. Наводим довідки, хто батьки. Якщо зв'язані з органами, не беремо. Батя потім рознесе к чортам нашу фірму. Віддаєм перевагу дівчатам з другим-третім розміром грудей, модельної зовнішності, від 18 до 27 років. Є дві студентки престижних столичних вузів. На одну стипендію сьогодні не проживеш. Добре, якщо дівчата розуміють англійську. До Євро цін піднімати не будемо. Заплачу кільком студентам, щоб роздавали наші буклети з телефонами на стадіонах, у ресторанах і під готелями.

Ольга викурює четверту цигарку. Тушить її у розрізану навпіл зелену пластикову пляшку з-під спрайту.

— Співпрацюємо з кількома службами таксі та саунами Києва. Вони пропонують відвідувачам наші прейскуранти. Якщо чоловік хоче безпечного сексу, він прийде до нас. На столичній окружній стоять найдешевші шлюхи, яким уже нема що втрачати. У більшості з них сифіліс або ВІЛ.

За два роки куплю квартиру в Києві

У місяць Ольга заробляє $2 тис. Має чотирьох постійних клієнтів. Решті дівчат видає зарплату і преміальні. Зароблені гроші кладе на рахунки роботодавця Софії, 39 років.

Сину Ольги 11 років. Романа досі глядить прабабуся. Він навчається в одній з миколаївських шкіл.

— Ще трохи зароблю і за два роки куплю собі квартиру в Києві. Заберу Ромку з собою, віддам у найкращу київську гімназію або ліцей. Хочу, щоб він вивчив кілька іноземних мов, виїхав на навчання у Велику Британію або Штати. Познайомилася з американцем Серґіо на сайті знайомств "Баду". Пропонує переїжджати до нього у Сан-Франциско. Він товстий та лисий, але не знаю, чи багатий. На всіх фотографіях позує біля дорогих тачок, але як я перевірю, чи вони дійсно йому належать.

 

Зараз ви читаєте новину «"На трасу первый раз вышла в 14 лет"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути