субота, 31 грудня 2011 11:00

На Раків і Козерогів у 2012 році чекає кар'єрний ріст

На Раків і Козерогів у 2012 році чекає кар'єрний ріст

ОВЕН (21.03-20.04)

Усе змінюватиметься блискавично. Проблеми будуть з фінансами через старі заборгованості. Поверніть кредити, бо вони стануть обтяжливими у другій половині року. На кар'єрний ріст годі очікувати. Не варто змінювати напрямок діяльності.

Доведеться сваритися з родичами через плітки. Люди нахабно пхатимуть носа у ваше сімейне життя і створюватимуть постійні проблеми. Допоможуть справжні друзі. Якщо одружитеся, то несподівано для себе й рідних. Свою долю зустрінете неочікувано.

Стережіться ураження струмом. Не бажано лягати в лікарню. Можуть поставити неправильний діагноз. Утримайтеся від подорожей і далеких відряджень. Мандрівки виявляться ризикованими. Можете повернутися додому травмованим. Особливо небезпечно користуватися літаками.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05)

Перші півроку доведеться відкласти свої справи й вирішувати чужі матеріальні проблеми. Восени займіться кар'єрою. Не слід боятися конкурентів. Вони будуть слабшими. Уникайте кредитів. Їх буде важко повернути. Не варто тримати гроші. Вкладайте їх у речі. Можна купувати квартиру, зробити ремонт, поїхати на відпочинок за кордон.

Доля оберігатиме вас від невдалих кроків. Не засмучуйтеся, якщо не вдасться влаштуватися на роботу або одружитися — отже цього не варто робити. Якщо за загадкових обставин спізнитеся на потяг — значить, за краще буде лишитися вдома. Навесні можуть серйозно турбувати діти. Будьте терплячими, не кидайте їх напризволяще.

Не варто навантажувати печінку. Відмовтеся від алкоголю. Приймайте менше ліків. У мандри варто вирушати на початку року.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06)

Рік серйозних втрат. На ваше сузір'я припадають три затемнення. Втрачатимете партнерів у бізнесі. Буде важко ефективно виконувати завдання. Заробите трохи грошей не через працездатність, а завдяки везінню. У першій половині року доведеться зайнятися незапланованим косметичним ремонтом через побутові аварії. Будьте обережні з вогнем, можете спровокувати пожежу. Змінювати роботу не час. Доведіть, що ви варті своєї посади. З'являться конкуренти, які зажадають посісти ваше місце.

Конфлікти з партнерами можуть призвести до розлучення. З'явиться нова кохана людина. Не варто кардинально змінювати своє оточення. Нові знайомі завдадуть клопотів.

Турбуватимуть біль у серці й гіпертонія. Більше відпочивайте вдома, не беріться за фізично виснажливу роботу.

РАК (22.06-23.07)

Щаститиме в усьому. Не довіряйте чуткам. Завдяки наполегливій праці, ваш авторитет зросте на роботі, серед друзів і знайомих. Несподівано з'являться додаткові заробітки. Не турбуйтеся про реорганізацію на роботі. Може змінитися керівництво, але все буде на краще. Вас можуть підвищити на посаді.

Штовхатимете партнерів на пошуки щастя за межами родини. Тиском і контролем спровокуєте зраду. Партнери можуть "скочити в гречку", але ця ситуація розв'яжеться на вашу користь. Подружжя не розпадеться. Кожний по-новому глянуть одне на одного.

Вчасно не вилікувана застуда спровокує гайморити та запалення легень. Не починайте нових курсів лікування. Поставлений вам діагноз може бути неправильний. Подорожі краще планувати з липня.

ЛЕВ (24.07-23.08)

Прагнути високих посад не варто. Несподівано можете втратити те, що маєте. Не йдіть на фінансові авантюри. Штрафи спустошуватимуть сімейний бюджет. Цілий рік щось ламатиметься і губитиметься. Доведеться ремонтувати побутову техніку й авто. Уникайте конкурсів, тендерів, лотерей. У вас мало шансів на перемогу. Не змінюйте місця проживання. Ризиковано вкладати гроші у серйозні проекти. Замість прибутку матимете втрати.

Серйозні проблеми виникнуть із дітьми. Вони вимагатимуть багато уваги, хворітимуть, потраплятимуть у погані компанії, будуть проблеми через них у різних сферах життя. Маєте шанс зустріти кохану людину й піти під вінець.

Турбуватиме хребет. Дбайте про спину. Вдалими будуть короткі поїздки. Виїжджати далеко і планувати еміграцію не слід. Щастя за кордоном не знайдете.

ДІВА (24.08-23.09)

Найбільших витрат зазнаєте влітку. Не можна купувати нерухомість і продавати власне житло або землю. Вас можуть ошукати. Придбання квартири може призвести до проблем. Пізніше виявите багато недоліків. Не позичайте гроші. Їх буде важко повернути, наживете ворогів. Утримайтеся від нових проектів, притримайте свої ідеї до наступного року. Заводьте домашніх улюбленців.

Шлюб беріть тільки з тими, кого знаєте не перший рік. Одружуватися з новим знайомим не бажано.

Турбуватимуть запальні процеси. Остерігайтеся переохолодження. Потурбуйтеся про імунітет. Дієти та голодування можуть закінчитися виразками. У першій половині року імовірна операція. Не затягуйте з лікуванням. Можливі ускладнення.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10)

Щаститиме у справах, розпочатих у попередні роки. Не лінуйтеся і не баріться з прийняттям рішень. Відкладіть публічні виступи та міграцію — можете більше втратити, ніж набути. Вдасться серйозно покращити матеріальне становище. Приділіть увагу іміджу, але не будуйте його на скандалах і конфліктах. До жовтня можете вдало оновити дизайн оселі або продати її.

Найкращий час для одруження — початок осені 2012 року. Дуже порадують діти. Вони будуть успішними, заставлять пишатися собою.

Щоб здоров'я було в нормі, частіше робіть масажі, займайтеся аквапроцедурами. Вдалим буде лікування зубів. Візит до стоматолога здійсніть до червня.

СКОРПІОН (24.10-22.11)

З'явиться прагнення чогось досягти. Штовхатимуть на це серйозні матеріальні проблеми. Будьте налаштовані рішуче. Щоб реалізувати мету, йдіть до кінця. Перемога вам забезпечена. Обурюватиме брехня, з'явиться бажання викривати маніпуляції. Ваш авторитет зросте. Можете виїхати на роботу за кордон, почати співпрацю з зарубіжною фірмою.

Повний порядок і лад будуть лише в домі. Рідні розумітимуть з півслова. Розраховуйте на підтримку перевіреного партнера. Кохання, що спалахне цього року, принесе розчарування і збитки.

Варто остерігатися поранення й опіків, ураження електричним струмом, укусів тварин. Турбуватимуть головний біль і високий тиск. Може знизитися гострота зору. Не варто планувати поповнення у родині, важко буде виносити дитину. Можливі викидні влітку й на початку осені.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12)

Проблеми сипатимуться одна за одною. Імовірні великі втрати через крадіжки. Шкоди завдадуть вашій нерухомості. Не впадайте у відчай. Дбати про кар'єрний ріст краще у другій половині року. Заробітки не стануть нижчими, але не задовольнятимуть усіх потреб. Ремонт відкладіть до наступного року. Можна вивчати іноземні мови, підвищувати кваліфікацію.

Загостряться родинні проблеми. Можуть розпадатися шлюби. Уважно обирайте час для одруження. Не слід брати шлюб від 20 травня до 10 червня. Уваги потребуватимуть старші члени родини. Вони багато хворітимуть. Зустрінете нових друзів.

У другій половині року наберете зайву вагу. Забудьте про дієти й голодування. Вони підірвуть імунітет. Можливі зриви вагітності. Обережно підходьте до лікування гормональними препаратами. Яскраві враження принесуть подорожі, спілкування зі старими знайомими. Вдалою буде еміграція.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01)

Будете жорсткими і самовпевненими, тому багато чого досягнете. Більше справ сплануйте на першу половину року. Грошей на все вистачатиме. Краще не робити серйозних фінансових кроків. Можете зашкодити собі наприкінці року. Успіху досягнете в політиці й аналітиці. Знайдете надійних партнерів у бізнесі. Робота в команді принесе кращі прибутки. Вдасться поліпшити житлові умови. Можливі переїзди за межі міста.

Це рік щасливого одруження. У шлюбі поєднається дві сильні особистості. Проблеми у родині виникатимуть, якщо один із партнерів не даватиме змоги реалізовуватися другому.

Турбуватимуть відкладання солей, запори й інші застійні явища в організмі. Більше рухайтеся. Слідкуйте за повноцінною вентиляцією легенів. Якщо не подбаєте про здоров'я цього року, наступного матимете букет діагнозів. Вдасться позбутися шкідливої звички.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02)

Гаманець часто буде порожній. Не підписуйте серйозні папери і довгострокові домовленості. Партнери можуть змінити умови співпраці. Очікуйте на кар'єрне зростання. Будьте готовими до спілкування з податковою. Можливі збитки через порушення закону.

Щоб шлюб був щасливий, його варто укладати не пізніше кінця вересня. Якщо не знайдете собі партнера, то не одружитеся й упродовж двох наступних років. Пильнуйте за дітьми. Вони хворітимуть, потраплятимуть у небезпечні компанії. Утримайтеся від усиновлення та шлюбу з партнерами, у яких є діти. Вони будуть постійною причиною сварок.

Серйозні хвороби не турбуватимуть. Є небезпека нервових виснажень. Наприкінці року ризикуєте потрапити до лікарні. Умійте розподілити зусилля і вчасно відпочивати.

РИБИ (20.02-20.03)

Вдалий буде початок осені. Варто продавати нерухомість, але купувати оселю не час. Будуть проблеми з комунікаціями — світлом, водою. Успіх і заробіток принесуть творчі проекти. Але через хобі можете втратити роботу. Якщо робота і хобі збігаються — це стане хорошим джерелом для поповнення кишені.

Подружжя не відчуватимуть єдності. Йдіть на контакт з людьми, які поділятимуть ваші переконання. Потеплішають стосунки з друзями, рідними, сусідами, колегами. Можете покластися на авторитет близьких людей. Тривогу викличуть старші члени родини. Варто подбати про батьків.

Менше переживайте. На стреси реагуватиме серцево-судинна система. Можливі мікроінсульти і мікроінфаркти. Подорожі й відрядження будуть вдалими від червня. Відпустку краще планувати на другу половину року.

Зараз ви читаєте новину «На Раків і Козерогів у 2012 році чекає кар'єрний ріст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути