Ексклюзиви
пʼятниця, 22 липня 2011 05:30

На подвір'ї не можна садити ялину

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

"У нашому домі не стихають сварки, — пише Ольга, 30 років. — Маю чоловіка і двох дітей. Живемо у батьківській хаті чоловіка. Свекруха весь час дорікає моїм дітям і мені. Чоловік добряче випиває й обманює. Увесь час дорікає роботою, а сам може проспати цілу добу. По господарству працюю, як усі. У мене часто трапляються нервові зриви. Коли чоловікові родичі удома, я себе погано почуваю. Наче порчу на мене хтось надсила. Багато хто з сусідів нам раніше заздрив. Чоловік мені у всьому був підтримкою, у нього робота під руками горіла".

Листа читає 44-річна Лілія Хасапетова, біоенергетик із Кривого Рогу. Дістає з конверта фото будинку, де мешкає Ольга з родиною. Біля білої будівлі дві високі ялини.

— Не бачу поганої енергетики на вашому подвір'ї. Сім'я свариться, бо навколо хати ви посадили неправильні дерева. У вас на подвір'ї ростуть ялини. Моя покійна бабуся називала ці дерева "ялиці-вдовиці". Щоб не лишитися вдовами, господині заставляли чоловіків викорчовувати ці дерева, навіть якщо вони сіялися випадково. Вважали, якщо ялина виросте вище будівлі, господар помре.

На подвір'ї варто садити фруктові дерева та кущі — вони символізують плодючість роду. Липи, каштани і верби — дерева самотності та холостякування. Через них у багатьох сім'ях діти не можуть знайти собі пари.

У родині хворітимуть, якщо на подвір'ї є сухі дерева. Такі треба зрубувати відразу. Краще за все викорчувати їх із корінням. Пеньки приносять збитки.

"У вересні стою в черзі до пошти за пенсією, — ділиться киянка 58-річна Валентина Іванівна. — За мною чекає жінка років 50. Раптом чую, що вона на мене спирається. Повертаюся, бачу, що їй погано. Дала їй валідол під язик, почала розтирати скроні. Вона глянула мені в очі й крикнула: "Хватить!" Я ще здивувалась, що їй так швидко легко стало. Уночі не могла заснути. Температура трималася 39,5. Тиждень помирала в ліжку. Очі цієї жінки стояли переді мною. На восьмий день я стала на коліна перед іконою і помолилася Богу. Попросила, щоб хвороба пішла туди, звідки прийшла. Болі в тілі минули, температура спала до 37 градусів".

— Енергетичні вампіри трапляються мені постійно. Через них може розболітися голова, піднятися артеріальний тиск. Не дивіться в очі енергетичним вампірам. Не торкайтеся скронь чужої вам людини. Очі та скроні — найкращі канали передачі енергії. У вас незнайомка відібрала всі сили. Температура піднялася, бо до тіла надходила нова енергія.

"Після того як не стало мами, у нашій сім'ї одне горе, — розповідає Олена Леонідівна із Прилук на Чернігівщині. — Мама часто приходить до мене вві сні. Наступного дня хтось із рідних хворіє".

У конверт вкладене фото. На ньому чорнява жінка у квітчастій сукні.

— Покійна мама сниться до добробуту й радості. Іноді покійні через сни намагаються попередити нас про небезпеку. Рідні хворіють, бо у вашій сім'ї часто виникають сварки. Лайливі слова і прокльони знищують ауру любові та здоров'я. Через матюки відкриваються виразки шлунка. У хаті повинні лунати слова любові, добра. Вітайтеся щоранку одне з одним, перед сном читайте молитву.

"2001 року в мене померла дружина, — розказує 66-річний Микола Олексійович з Полтави. — П'ять років шукаю собі пару. Всі жінки прагнуть мати з мене вигоду. А я хочу знайти просту роботящу жінку, з якою зможу дожити віку".

Вкладає чорно-білу фотографію 1972 року. На ній чорнявий чоловік у білій сорочці, піджаку та краватці.

— Не рівняйте усіх. Біля вас є дві жінки, які мають до вас почуття. В одної з них двоє старших синів. Не розглядайте жінку як покоївку, що повинна доглянути вас на старість. Даруйте їй свою увагу, не відштовхуйте від себе через зміну настрою чи перевтому.

Зараз ви читаєте новину «На подвір'ї не можна садити ялину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути