вівторок, 31 травня 2011 00:45

На конкурсі підробок Сосєдова обізвали дівчиною

Автор: фото: Андрій Шматов
  Російський музичний критик Сергій Сосєдов  роздивляється прикраси у столичному ресторані ”Біблос”, аби відрізнити справжні коштовності від підробок
Російський музичний критик Сергій Сосєдов роздивляється прикраси у столичному ресторані ”Біблос”, аби відрізнити справжні коштовності від підробок

У столичному ресторані "Біблос" артисти відрізняли справжні парфуми, окуляри та коштовності від підробок. Гості пригощаються шампанським, фруктами та тістечками із заварним кремом. На ведучого майже не звертають увагу.

— А чи знають наші шановні зірки, як відрізнити справжній годинник "Ролекс" від підробки, — намагається розбурхати гостей ведучий вечора 32-річний Ігор Посипайко. — Справжній "Ролекс" можна бити молотком і йому нічого не буде.

Відрізнити справжні парфуми "Армані" від підробки пробує лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин, 37 років.

— У мене абсолютно немає нюху, — каже Харчишин. — Після того, як декілька років тому потрапив в аварію, перестав відчувати запахи.

На допомогу Валерієві кличуть Анну Завальську із гурту "Алібі". Бере в руки підробку та справжні парфуми.

— Ось ці — не підробка, — піднімає одну з пляшок. — Такі самі мені друг із Парижа привіз.

Парфуми виявляються справжніми.

— Пляшка в дорогих парфумів завжди з якісного скла та пластику, — розказує ведучий. — Також треба звертати увагу, як розпилюються. Справжні мають тоншу струю. Хороша підробка за запахом може взагалі не різнитися від оригіналу. Але триматиметься не більше 2 годин.

Відрізняти окуляри хоче співак Віктор Павлік, 45 років. Швидко впізнає справжні "Рей-бен". Чіпляє собі на ніс такі ж фальшиві.

— Можна, я собі їх заберу? У мене вже 12 таких є, — просить. — Вони гарно виглядають, і більше мене нічого не турбує. У чоловіка дорогими мають бути годинник, ремінь і взуття. Але також потрібно знати міру. Купити годинник за 3–7 тисяч доларів — нормально, сотні тисяч викидати — це вже занадто.

На стіл викладають прикраси, інкрустовані діамантами.

— Відрізнити діамант від підробки зможе тільки справжня дівчина. Сергій Сосєдов, прошу вас сюди, — виголошує Посипайко.

Російський музичний критик 42-річний Сергій Сосєдов повільно підводиться й нехотя підходить до столу з коштовностями. Пригнічений, бо ведучий увесь вечір жартує над ним. Сергій мовчки роздивляється прикраси. Гості шепочуться, що в Києві він знайшов собі хлопця.

— Нікого я не знаходив, — відказує. Розтягує слова й дивиться вбік. — Я в Києві працюю, а не розважаюся. Не дуже розбираюся в коштовностях, бо не ношу їх. Узагалі можу спокійно купувати одяг у секонд-хенді. І всім раджу. Якщо хороша, якісна річ — ніхто не зрозуміє, що вона не нова. А економія хороша.

Зараз ви читаєте новину «На конкурсі підробок Сосєдова обізвали дівчиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути