вівторок, 27 жовтня 2009 07:23

Чоловік Ірини Шинкарук переїде з Казахстану в Україну

Автор: фото: Леонід ШЕВЧУК
  Співачка Ірина Шинкарук із нареченим Віталієм Селівановим. Він живе у Казахстані. У весільну подорож молодята поїдуть до Астани
Співачка Ірина Шинкарук із нареченим Віталієм Селівановим. Він живе у Казахстані. У весільну подорож молодята поїдуть до Астани

Співачка 30-річна Ірина Шинкарук минулої середи вийшла заміж. Її обранцем став бізнесмен з Астани, 37-річний Віталій Селіванов. Пару розписали в Центральному РАЦСі Києва. Вони реєструвалися першими, о 10.00.

До РАЦСу під"їжджають на темному лімузині. Довгий шлейф нареченої підтримують її хрещениця Софія та донька подруги Олеся.

— Говоріть російською, — просить гостей Ірина. — Родичі чоловіка не зовсім добре розуміють українську мову.

Чоловік Ірини має українське коріння, його батько родом із Чернігівської області. До Казахстану родина переїхала, коли Віталій був малим.

Батько співачки, 55-річний бард Володимир Шинкарук, розповідає, що Іра познайомилася із Селівановим п"ять років тому в Казахстані. У складі української делегації поїхала туди на Дні культури України.

— В Астані живе моя однокурсниця Рабіга Аманжолова. Після концерту Іра поїхала до неї в гості. Делегація знайшла для неї хлопця з машиною, це і був Віталій. Чотири години чекав під хатою, поки Іра гостювала. А наступного ранку з"явився в готелі з букетом квітів. Кілька років спілкувалися через Інтернет, почав приїжджати. Ми заходили на сайт "Однокласники", все про Віталія розвідали.

— Радили зважити раціонально: все ж таки, де Україна, а де Казахстан, — додає мати Людмила Василівна. — Та Віталій не відступився. Два місяці тому приїхав, попросив познайомити з родиною. Першими поїхали не до нас, а до моїх батьків. Іра їх любить і шанує.

Наречена пропонує гостям спробувати щастя на "Дереві бажань". На ньому — десятки сердечок з аплікаціями з гарбузових і кукурудзяних зернят, квасолі. Ще там записки з прислів"ями на тему весілля, українською та російською мовами. Гості зрізають по сердечку з побажаннями.

Я живу з нею вже 32 роки, а вона зі мною — 96

Вінчаються в Києво-Печерській лаврі. Володимир Федорович пояснює, що одружуються в будній день, бо нареченому з батьками так зручніше було прилетіти.

— Він прилетів, а батьки три доби їхали потягом. Сваха боїться літати. Ми з дружиною розписувалися в п"ятницю, хоча нас і відмовляли. Хотіли на Новий рік побратися, а він на п"ятницю випадав. От і живу з нею вже 32 роки, а вона зі мною — 96, бо зі мною рік за три йде.

Святкують у ресторані "Млин" у Гідропарку. Дорогу від машини до банкетної зали встеляють білим шовком. Молодят обсипають білими пелюстками троянд. Серед гостей — віце-прем"єр Іван Васюник, міністр культури Василь Вовкун, віце-спікер Микола Томенко. Із родиною приїхала співачка Ніна Матвієнко, хрещена Ірини.

— Із Миколою Томенком знайомі відтоді, як він тільки збирався у політику, — розповідає Володимир Шинкарук. — Підтримували його в першій виборчій кампанії. Раз на два-три місяці зустрічаємося. Іра бачиться частіше, бо він долучає її до своїх акцій. Василь Вовкун — хрещений Іри, ми з ним ще з "Червоної рути" 1989-го поріднилися. Тоді він був актором, починав як режисер. Що подарували, не знаю. Іра досі не всі пакунки розібрала.

Де житимуть, молодята не вирішили. У весільну подорож поїхали до Астани.

— Віталій подумує перебратися сюди. На весіллі Вовкун і Томенко говорили, що Іру не можна з України вивозити, бо вона наше національне надбання.

Друзі кажуть, що Ірина кілька років зустрічалася з продюсером Олександром Потьомкіним. Він грав на гітарі в рок-гурті "Перрон".  Працював з Іриною як продюсер.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Ірини Шинкарук переїде з Казахстану в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути