вівторок, 03 вересня 2013 05:00

Монро закрила огірки з чорнобривцями

Автор: фото: Тарас Подолян
  Травесті-діва Монро сама робить манікюр та зачіски. На вечірку збирається годину
Травесті-діва Монро сама робить манікюр та зачіски. На вечірку збирається годину

Травесті-діва 34-річна Монро все літо провела на грядках. Ділянку з будинком має в Ірпені біля Києва.

— Никуда не ездила, а была на огороде. Копалась и загорала. Посадила перец, помидоры, баклажаны, кукурузу, фасоль, базилик и даже картошку. Немного родственники помогли, — розповідає артистка в кінотеатрі "Блокбастер" на столичній Петрівці. Прийшла на прем'єру російської комедії "Зомбі канікули". На ній джинсова куртка, коротка спідниця та золотисті туфлі на 10-сантиметрових підборах. — Сама розсаду виростила на підвіконні. Нічого складного тут немає. Головне — за місячним календарем усе робити.

Монро говорить, що не любить літа.

— Спекотно, на вулицю можна вийти тільки ввечері. Заміський будинок мала давно. А тепер захотіла ще й город. Овочі й зелень цього року не купувала. Це така економія — на пару тисяч гривень точно.

— Ще роблю закрутки, — розглядає акуратний манікюр. Нігті вкриті бежевим лаком. — Такі розкішні огірки, що пішли на ура. Рецепт простий: вода, сіль, часник, кріп і одна квітка чорнобривців. Це надає цікавого смаку. Ще печу пироги і роблю панакоту (італійський вершковий десерт. — "ГПУ"). "Наполеон" — пройдений етап. Треба спекти 12 коржів і один із них обов'язково темний, для присипки. Крем — заварний або масляний, можна з лимонною цедрою.

Додає, що доглядає за собою самотужки.

— У мене руки ростуть із того місця. Манікюр сама роблю. Кілька разів пробувала в салонах, але нігті швидко відростають і виходить якесь лахміття. Головне — добре нагострені інструменти. Раз на рік їх треба віддавати на ювелірну заточку. На вечірки збираюся максимум за годину. Макіяж забирає півгодини, зачіска — 15 хвилин. Що одягну, знаю з вечора. Перед виходом нічого не їм, щоб стрункою виглядати. На дієтах не сиджу. Проте не їм усяке сміття. Та якщо закортить майонезу, не відмовлю собі. Правда, це не буде відро, а ложка, й то розбавлена сметаною.

Зараз ви читаєте новину «Монро закрила огірки з чорнобривцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути