середа, 25 травня 2011 00:15

Митрополиту Павлові подарували "мерседес"

Намісник Києво-Печерської лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Української православної церкви Московського патріархату Павло відзначив 50-річчя. Святкували у трьох бенкетних залах столичного готелю "Русь". Прийшли півтисячі гостей.

— На день народження подарував митрополиту букет квітів і свої пісні "Верные друзья" та "День народження", — розповідає співак 53-річний Павло Зібров. — Квіти купував на Бессарабському ринку. Прийшов, а продавщиця мені зразу: "Вже немає з чого вибирати. Усі, хто йшов на день народження до батюшки, ще зранку всі квіти розкупили". Нас розсадили у трьох залах. У кожній був величезний телевізор, на якому транслювали все, що відбувалося у центральній. Бачив Володимира Литвина, Валерія Пустовойтенка та Ганну Герман. З артистів були Таїсія Повалій, Алла Кудлай і переможці шоу "Х-фактор". Багато гостей прийшли із сім'ями. Усі зі смаком одягнені. Митрополит був у яскраво-червоному підряснику. Гості задаровували його картинами, загорнутими у папір. Помічник відносив їх у машину.

На дні народження намісника виступали співаки Таїсія Повалій і Стас Михайлов.

— Михайлов виконував частівки, а Таїсія Повалій — "Поговори со мною, мама", — розповідає один із гостей. Просить його не називати. — Митрополиту подарували "мерседес" представницького класу, замість державних номерів там був напис АП — "Архієпископ Павло". Така машина коштує більше 100 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «Митрополиту Павлові подарували "мерседес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути