понеділок, 23 лютого 2009 17:37

"Міс Україна-Всесвіт -2009" стала Христина Коц-Готліб

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  ”Міс Всесвіт-2009” Даяна Мендоса (ліворуч) пов’язала Христині Коц-Готліб (у центрі) стрічку переможниці конкурсу. Поруч із Христиною — перша віце-міс Антоніна Паперна
”Міс Всесвіт-2009” Даяна Мендоса (ліворуч) пов’язала Христині Коц-Готліб (у центрі) стрічку переможниці конкурсу. Поруч із Христиною — перша віце-міс Антоніна Паперна

Донеччанка 25-річна Христина Коц-Готліб стала переможницею конкурсу "Міс Україна-Всесвіт-2009". Вона має класичні параметри фігури 90-60-90 і 174 см зросту. 2003-го отримала титул "Міс Донбас". Кілька місяців співала в гурті "Віа Гра". Христина представлятиме Україну на конкурсі "Міс Всесвіт-2009".

Фінал конкурсу відбувся у п"ятницю ввечері у столичному концерт-холі "Фрідом". Змагалися 15 дівчат, яких вибрали з 10 тис. претенденток. Журі очолювала власниця конкурсу 27-річна Олександра Ніколаєнко. Дівчат також оцінювали російські актори 46-річний Сергій Жигунов та 68-річна Світлана Світлична, син американського мільярдера Дональда Трампа — 24-річний Ерік.

У фойє "Фрідома" гості збираються з 20.00, їх пригощають шампанським. Дещо прохолодно, оголені руки жінок вкриваються "гусячою шкірою". Дружина бізнесмена Лева Парцхаладзе, екс-телеведуча Леся Матвєєва, кілька разів ледь не падає: їй весь час наступають на довгий шлейф шовкової сукні.

Актриса Ольга Сумська, 42 роки, прийшла з колишнім чоловіком, актором 58-річним Євгеном Паперним. У конкурсі бере участь їхня 18-річна донька Антоніна. Паперний відмовляється фотографуватися: каже, що соромиться.

— Ти й раніше соромився, а донька диви, яка гарна вийшла, — сміється Сумська. — Я їй зранку кажу: доця, будь собою, не хвилюйся. Думай, що ти найкраща, — забирає з лоба пасмо волосся. — У Тоні є досвід участі в конкурсах. Був такий конкурс "Мисс Царь", закритого типу. Там дівчат заставляли танцювати стриптиз на подіумі. Тоня відмовилася, то опинилася на четвертому місці. А ті, хто погодилися, були у трійці лідерів. Вона вдома так ридала!

Сумську обнімає за плечі телеведучий Ілля Ноябрьов, 60 років.

— Мы победим, Олечка! — підносить догори кулаки. Сумська відмахується, каже: головне — участь.

У "Фрідомі" накурено. Гості розсідаються за столами. Шоу ведуть учасники комік-групи "Маски" Георгій Делієв і Борис Барський.

— Что за костюмы у них дурацкие! — обурюється чорнява дівчина в окулярах.

Делієв і Барський зображають собак Білку та Стрілку, що летять у космічну подорож. Звук у залі поганий, слів ведучих не чути. Публіка пожвавлюється, коли на сцену виходять учасниці. Спочатку дівчата дефілюють в однакових шкіряних сукнях. Потім — у купальниках, поверх яких накинуті прозорі халати. Коли одночасно знімають їх, у залі аплодують і свистять.

Із 15 обирають п"ятірку фіналісток. Трьом дівчатам присуджують титули віце-міс. Наостанок залишаються Коц-Готліб і Паперна. Донька Сумської помітно хвилюється — тремтить, стискає кулаки. Їй заспокійливо підморгує суперниця. Коли Христину оголошують переможницею, вона кілька разів підстрибує на місці. Отримує "мерседес" від спонсорів.

Дружині бізнесмена Парцхаладзе весь час наступають на довгий шлейф шовкової сукні

— Подарю его сестричке! — оголошує Христина після конкурсу. Її молодша сестра Надя поруч пищить від радості.

У Коц-Готліб питають, як готувалася до конкурсу.

— Книжки читала, наряди вибирала, — повільно тягне Христина російською. — У тренажерний зал щодня ходила. Я гарно танцюю, гарно рухаюся. Не дивно, що вибрали мене. Тим більше, що я була одна блондинка. Перед фіналом усі біляві дівчата чомусь пофарбувалися в темне.

Біля столу журі юнаки фотографуються зі Світланою Світличною.

— Видите, как меня любит молодежь! — плескає в долоні актриса. — Із початку голосувала за ту дівчину, що перемогла. Вона трохи на мене схожа — білявка, голубі очі. Нагадала мене у фільмі "Діамантова рука". Колись я була худесенька. Коли приїжджала в гості до мами в Мелітополь, її подружки казали: "Та шо вона, больна — така худа!".

За лаштунками Євген Паперний міцно притуляє до грудей доньку, щось тихо говорить їй на вухо. Видно, що Антоніна ледь стримує сльози. Ольга Сумська широко всміхається на всі боки, бере під руку Паперного.

— Навіть нам, двом народним артистам, із донеччанами не тягатися, — каже голосно, прямуючи до виходу.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна-Всесвіт -2009" стала Христина Коц-Готліб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути