середа, 14 травня 2008 15:31

Микола Басков розлучився

Автор: фото: ІТАР-ТАРС
  Російський співак Микола Басков залишив квартиру колишній дружині Світлані Шпігель
Російський співак Микола Басков залишив квартиру колишній дружині Світлані Шпігель

Російський співак 31-річний Микола Басков через суд розірвав шлюб зі Світланою Шпігель, 25 років. Із донькою продюсера Бориса Шпігеля співак прожив сім років. Мають 2-річного сина Броніслава.

Про розлучення Басков і Шпігель оголосили торік у вересні. Через місяць співак подав заяву й поїхав на тривалі гастролі до Німеччини.

— Між ними немає взаєморозуміння, — кажуть друзі Баскова і Шпігель. — Сварилися і раніше, але вміли залагодити суперечки. Останній рік прожили разом заради сина.

Рік тому пара востаннє з"явилася на людях. На показі дизайнера Юдашкіна Світлана випила зайвий келих вина. Басков схопив її за руку і повіз додому.

На розлученні тенора в суді були присутні лише адвокати сторін. Квартиру та заміський будинок співак залишив колишній дружині. Шпігель із подругою Оксаною Робські організувала піар-агентство. Кажуть, у Світлани з"явився коханець-бізнесмен.

Спочатку Микола жив у готелі. Нині винаймає квартиру в елітному районі Москви. До Нового року планує придбати помешкання. Йому приписують стосунки з українською співачкою Таїсією Повалій. Але та називає Баскова лише другом.

— Важко говорити про те, як почувається щойно розлучена людина. Чомусь моє минуле цікавить людей більше, ніж майбутнє. У майбутнє тепер дивлюся із надією, — прокоментував Басков розлучення.

Броніслав залишився зі Світланою. Шпігель забороняла Баскову бачитися із сином. Тепер хлопчика здебільшого доглядають няні.

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков розлучився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути