понеділок, 01 жовтня 2007 15:33

Микола Басков розлучається

  Микола Басков прожив зі Світланою Шпігель шість з половиною років. У них є півторарічний син Броніслав
Микола Басков прожив зі Світланою Шпігель шість з половиною років. У них є півторарічний син Броніслав

Російський співак Микола Басков, 30 років, розлучається з дружиною 25-річною Світланою Шпігель. Разом подружжя прожило шість з половиною років. У них є півторарічний син Броніслав.

— Вони перестали розуміти одне одного, — каже друг Миколи. — Раніше теж траплялися конфлікти, але Коля й Світлана робили все, щоб їх залагоджувати. Цього разу все серйозно.

Уже місяць подружжя не живе разом. Співак зібрав речі й поїхав з квартири у елітному районі Москви в холостяцьке помешкання. Нині Басков живе сам.

— Зі Світланою ми зберегли дружні стосунки. Сподіваюся, мені дозволятимуть бачитися з сином і піклуватися про нього, — розповідає артист.

Поки що офіційної заяви на розлучення подружжя не подавало.

Микола та Світлана побралися в січні 2001-го. Торік у квітні в них народився син Броніслав. Дитині дали подвійне прізвище Басков-Шпігель, бо Світлана — єдина донька московського продюсера Бориса Шпігеля. Хрещена матір дитини — іспанська оперна співачка Монтсеррат Кабальє.

Світлана каже, що вони збиралися розлучитися ще до народження сина.

— У Колі було багато роботи, а я ходила вагітна, хотіла уваги, — пригадує вона. — Чоловік сидів на дієті, скинув багато кілограмів, у нього був стрес. Мені здавалося, що він не ніжний зі мною, як раніше. Я побоювалася, що у нього з"явилась інша жінка. Ревнувала його до кожної, хто на нього глянув.

Баскову приписують роман зі співачкою Таїсією Повалій. Два роки тому Шпігель поїхала за Басковим до Києва. Його тут бачили разом із Повалій у ресторані. Звідти парочка вийшла обнімаючись і поїхала до заміського будинку Повалій. Світлана влаштувала чоловікові скандал. Щоб залагодити провину, Басков подарував їй золоту каблучку з діамантом. Після того дружина супроводжувала чоловіка на його спільних гастролях із Таїсією Повалій.

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков розлучається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути