вівторок, 19 березня 2013 07:45

Міка Ньютон організувала вечірку в стилі оскарівської церемонії

Автор: фото НАДАНЕ прес-службою Міки Ньютон
 

Співачка 27-річна Міка Ньютон, справжнє ім'я Оксана Грицай, стрибає з парашутом над американським містом Санта-Барбара. Так з подружками провела вихідні напередодні свого дня народження, який відсвяткувала 5 березня.

— Я підкорила висоту у 6 тисяч метрів, — говорить співачка. — Це на 2,2 тисячі метрів більше, ніж 2005 року. Тоді стрибала в Україні. Коли парашут розкрився, я заспівала у повітрі свій новий хіт. Після стрибка, як заново народилася. Наступна висота буде максимальною. Стрибну з 9 тисяч метрів.

Святкувала Міка день народження у Лос-Анджелесі в колі друзів і колег. Вечірку організувала в стилі оскарівської церемонії. Біля будинку іменинниця застелила червону доріжку, де приймала подарунки від гостей.

Ньютон переїхала до Лос-Анджелеса позаторік. Орендує будинок за $3,6 тис. на місяць — це майже 29 тис. грн. На Новий рік купила у кредит джип "ауді" за $65 тис.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон організувала вечірку в стилі оскарівської церемонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути