четвер, 22 травня 2008 18:55

Михалкова вийшла заміж за свого колишнього чоловіка

Автор: фото: ІТАР-ТАРС
  Російський кінорежисер Микита Михалков (ліворуч) розмовляє із зятем бізнесменом Альбертом Баковим. Дочка Ганна  Михалкова (праворуч) вдруге вийшла за нього заміж
Російський кінорежисер Микита Михалков (ліворуч) розмовляє із зятем бізнесменом Альбертом Баковим. Дочка Ганна Михалкова (праворуч) вдруге вийшла за нього заміж

Старша донька російського кінорежисера Микити Михалкова — 34-річна Ганна —  вийшла заміж за свого колишнього чоловіка, 46-річного бізнесмена Альберта Бакова. Він — екс-заступник губернатора Ульяновської області та віце-президент концерну "Тракторні заводи". Весілля відбулося таємно.

— Ганна з Альбертом вирішили знову жити разом, — розповідає няня синів подружжя — 8-річного Андрія та на рік молодшого Сергія. — Діти дуже переживали, коли вони розійшлися. Майже місяць тому Ганна та Альберт офіційно оформили шлюб знову. Вони вирішили не робити з цього галасу. Просто зібрали родичів на свято.

Із Баковим Михалкова розлучилася минулого літа. Про причини розриву нічого не відомо. Жінка відразу змінила колір волосся: із білявки пофарбувалася в шатенку. У новому образі знялася у фільмі 31-річного режисера Олександра Шейна. На зйомках стрічки закохалася в нього. Півроку вони з"являлися разом на світських прийомах, трималися за руки. На фестивалі "Кінотавр" у Сочі з ними помітили і самого Микиту Михалкова. Тоді Шейн запропонував Ганні одружитися. Весілля призначили на осінь.

Коли Баков дізнався про це, почав дарувати їй розкішні подарунки та квіти. Михалкова вирішила дати колишньому чоловікові ще один шанс.

— Щастя — це коли мій чоловік Альберт щодня дарує чудові квіти, — зізнається акторка. — У нас з"явився ще один приємний ритуал. Я дуже щаслива!

Баков та Михалкова познайомилися 11 років тому в російському фонді культури. Альберт працював там із її батьком.

Зараз ви читаєте новину «Михалкова вийшла заміж за свого колишнього чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути