середа, 19 грудня 2012 00:30

Михайло та Анжеліка Ламиги запросили на весілля 180 гостей

Автор: фото з родинного архіву Анжеліки Ламиги
  Анжеліка і Михайло Дамиги з міста Жмеринка на Вінниччині одружилися в жовтні. На весілля витратили 90 тисяч гривень і взяли участь у телепроекті ”Чотири весілля”
Анжеліка і Михайло Дамиги з міста Жмеринка на Вінниччині одружилися в жовтні. На весілля витратили 90 тисяч гривень і взяли участь у телепроекті ”Чотири весілля”

17-річна Анжеліка та 22-річний Михайло Ламиги із міста Жмеринка на Вінниччині виграли в телевізійному шоу "Чотири весілля". Отримали путівку до Фінляндії. На останній програмі Анжеліку визнали "найстервознішою" з усіх дівчат на проекті.

— То було шоу, а воно має бути яскравим, зі смачними фразами. Тактики, щоб виграти, у мене не було. Оцінки ставила низькі, бо мені насправді весілля конкуренток не подобалися, — каже Анжеліка у вінницькій кав'ярні.

Одруження Михайла й Анжеліки обійшлося в 90 тис. грн. На нього молодята запросили 180 гостей.

— Вона в жизні, як кажуть, муху не обідить. Ми ше коли не знайомі були, я часто бачив, як вона помагала жінкам чи бабусям сумки нести, які йшли до чи від автобуса. Я дальше їхав, то мені видно було все у вікно, — говорить Михайло. — Я тоді вже знав, шо вона добра і отзивчива.

— Коли вийшла передача, мамі подзвонили пару її подружок і сказали: "Ну не нашу Анжеліку показали, повна протівоположность", — згадує.

На проект "Чотири весілля" Анжеліка зареєструвалася випадково.

— Ніколи не мріяла попасти в тєлік. У липні сиділи з подружками в мене вдома, пили каву, лазили в інтернеті. Попали на сайт ТСН, по пріколу зарігістрірувалася.

Три роки тому Анжеліка вперше побачила Михайла в маршрутці.

— Він їхав додому, я до своєї бабушки. Хотя він дуже мені нравився, заговорити першою соромилася. Торік сам мені написав "ВКонтакте": "Привіт, ми знайомі?". Почала з ним переписуватися. На перше побачення чоловік прийшов із букетом червоних троянд. Після побачення я дала собі слово, шо він на мені жениться.

— Я першим запросив її на побачення. Друг предложив погуляти з дєвочками, — розказує Михайло. — Внєшнє вона зразу мені понравилась, а коли поспілкувався, то поняв, що влип по повній програмі. Мені потрібна така жінка — ніжна, добра і заботліва.

Зустрічалися тиждень.

— На Пасху він прийшов до мене додому з батьками свататися. Якось усі швидко друг другу понравилися, батьки в перші секунди нашли між собою спільну мову. Запланували весілля на жовтень. Відтоді вже називаємо батьків один одного папами і мамами.

Михайло працює помічником машиніста поїзда, Анжеліка — заочно навчається на першому курсі у Вінницькому політехнічному інституті. Живуть з її батьками у 2-кімнатній квартирі.

— Хочемо мати свою справу із продажу меду. Мій папа має вулики і колись продавав мед. Плануємо поновити сімейний бізнес. Зараз я часто по роботі надовго від'їжджаю. Але дружина мене чекає з любімими блюдами. Готовить вона супер. Всьо вміє. Я люблю піцу, м'ясо по-французьки, еклери і її солянку. Тільки борщ не варить, бо ми його не любимо.

На гроші, які молодятам подарували на весілля, Анжеліка мріє придбати квартиру, а Михайло — автомобіль.

— У Фінляндію поїдемо після 15 січня, тоді в Міші буде отпуск. В яке місто — ше не знаємо, але нас чекає відпочинок на сім днів у 5-зірковому готелі.

Зараз ви читаєте новину «Михайло та Анжеліка Ламиги запросили на весілля 180 гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути