понеділок, 07 квітня 2008 19:01

Михайло Боярський посварився з донькою

Перший випуск шоу "Телезірка — суперзірка" вийшов на ТРК "Україна" у неділю ввечері. Його знімали у прямому ефірі в павільйоні студії ім. Довженка у Києві. Дев"ять артистів телесеріалів змагалися за звання найкращого співака. Учасників оцінюють телеглядачі та судді — російський актор Дмитро Дюжев, оперна співачка Марія Стеф"юк та артистка Наталя Могилевська.

— Что вы не хлопаете? Вас не кормили? — запитує в масовки  перед початком шоу ведучий Андрій Малахов, 36 років. Його партнерка, 25-річна співачка Анна Седокова, підстрибує поруч.

— Ой, я так хвилююся, так хвилююся, — жестикулює. Малахов обнімає її за талію, заспокоює.

Найбільше глядачі аплодують українській акторці Тамарі Яценко. У синьому балахоні та хутряних "вушках" вона виконала пісню "Зима". 45-річний російський актор Олексій Маклаков співає пісню "Холодная весна" українського гурту "Джанго". У російському серіалі "Солдаты" він зіграв прапорщика Шматка.

— Спасибо вам за песню! — кидаються до нього двоє огрядних чоловіків. — Вы вообще для нас такой авторитет!

— А мне не нравится, как я пою, — ніяковіє актор. — Это просто люди в Украине добрые. За это и люблю вашу страну. Мечтаю, чтобы Украина в НАТО не вступила, не хочу по визе сюда ездить.

Скаржиться, що не має часу на відпочинок — знімається одночасно у трьох фільмах.

— Даже на личную жизнь времени нет, — зітхає. Торік він розлучився із дружиною Марією. Подейкували, що жінці набридло, що чоловік майже не буває вдома. Марія вийшла заміж за канадця. 9-річна донька Маклакова Ніколь нині живе з матір"ю в Канаді. А 20-річний син-актор Ілля залишився в Москві.

Замість Дюжева приїхав петербурзький актор 58-річний Михайло Боярський. Учасникам шоу він поставив найвищий бал — шість.

— Артист артисту всегда ставит высший бал, — пояснює. Каже, за чотири години має відлітати до Москви.

— Знову не встиг Києвом погуляти, — скаржиться. — Тільки через вікно готелю Дніпром милувався. Відчув себе на курорті, а не на роботі. Мрію відіспатися чи поїхати кудись із родиною.

Кажуть, донька Боярського, актриса 22-річна Ліза, зібралася заміж за актора Павла Полякова. Боярський через це посварився із нею, бо вважає чоловіка не вартим Лізи.

— У Лізи своє життя. Вона рідко звертається до мене за порадами, — відмахується актор. — Раджу їй лише не розмінюватися на дешеві сценарії. Кажу, щоб відкидала 90 відсотків тієї лабуди, яку пропонують.

Зізнається, що переживає через учорашній сон.

— Снилося, що до моєї спини притиснувся лев і почав рикати. Я не міг втекти, хоча він був ручний. Такий неприємний сон, — струшує попіл цигарки в попільничку. — Не знаю, що він означає.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Боярський посварився з донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути