середа, 10 листопада 2010 06:55

Меладзе узяв Брежнєву і Сєдокову за гарні груди

 

П'ять екс-учасниць групи "ВІА Гра" у суботу, 6 листопада, у столичному палаці "Україна" виступили з теперішнім складом групи — 28-річною Надією Мейхер-Грановською, Альбіною Джанабаєвою, 31 рік, і Євою Бушміною, 21 рік.

Першою у гримерці з'являється Анна Сєдокова, 27 років. Вона вийшла зі складу "ВІА Гри" 2004-го.

— Я не збиралася виступати, — каже за кулісами. — Але передумала, коли Костя (продюсер Костянтин Меладзе. — "ГПУ") подзвонив і сам попросив. Ні з ким із дівчат я не дружу. Вони всі нещирі. На репетиції помітила, що негативно ставляться до мене.  Тільки Надя Мейхер щиро усміхнулася. У ту "ВІА Гру", яка зараз, нізащо би не повернулася.

За концерт Анна змінила чотири наряди — приталену червону сукню, пишну бальну з короною і дві вечірні.

— За день до концерту принесла на репетицію всі наряди. Дівчата дивилися скоса, напевно, заздрили. Весь час намагалися мене підколоти: "Звичайно, куди нам до тебе. У нас же немає такої корони і суконь". Треба було ганчірку надіти, щоб їм було легше! Між "віаграми" ніколи не було дружби. Це завжди боротьба за рядок у пісні від Костянтина Меладзе.

У залі немає вільних місць. Квитки продали за тиждень до концерту, коштували від 150 до 1500 грн.

— Це не група, а армійський загін, — каже продюсер однієї з київських співачок. — За контрактом цим дівчатам забороняли мати хлопців, ходити самостійно вулицею, магазинами, виходити на люди без макіяжу. За все штрафували на кілька тисяч доларів, тоді як за концерт давали 200—300 баксів. Меладзе на них заробив мільйони, але він і зробив із цих дівчат зірок. Голос мали тільки дві — Мейхер і Бушміна. Брежнєву і Сєдокову взяли за гарні груди, решту вибирали по таліях і сідницях.

Розказує, що учасниці гурту ніколи не товаришували.

— Якось був на корпоративі, де "ВІА Гра" виступала. Вони гризуться між собою, як собаки. То хлопця не поділять, то туфлі. Не знаю, як Меладзе їм дає раду. Бушміну в групі прийняли, на диво, гарно. Думав, старші дівчата її почнуть давити, ноти вищі брати чи перебивати серед пісні. Там одна Вінницька нікому не насолила. Як прийшла в гурт тихонею на початку, так тихо й пішла.

— Я вибирав дівчат для групи не за зовнішніми даними, — заперечує продюсер "ВІА Гри" 47-річний Костянтин Меладзе. — У мене поганий зір. Я не очима жінок оцінюю, а дечим іншим. Я їх душею відчуваю. За 10 років, як існує гурт, я стільки наслухався про себе, — зітхає. — Казали, що я заставляв дівчат робити пластичні операції, збільшувати груди. Звісно, це неправда.

На сцені по черзі співають екс-солістки групи Олена Вінницька, Віра Брежнєва, Меседа Багаутдінова, Анна Сєдокова і Ольга Корягіна.

Концерт закінчується опівночі.

Зараз ви читаєте новину «Меладзе узяв Брежнєву і Сєдокову за гарні груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути