Ексклюзиви
вівторок, 24 січня 2017 11:30

Матері п'ятірні подарували машину

Автор: ФОТО з сайта www.fakty.ua
  Одесити Оксана і Сергій Кобелецькі торік стали батьками пятьох дітей: Дениса, Владислава, Давида, Дарії та Олександри. Міська рада подарувала родині п’ятикімнатну квартиру в новобудові
Одесити Оксана і Сергій Кобелецькі торік стали батьками пятьох дітей: Дениса, Владислава, Давида, Дарії та Олександри. Міська рада подарувала родині п’ятикімнатну квартиру в новобудові

— Давно мечтали о такой машине. Она достаточно вместительная и удобная. Ездили пока только ее оформить, но уже запланировали много дел, например, в бассейн с детками. Также хотим поехать в гости к родственникам и друзьям, — розповідає 39-річна Оксана Кобелецька із Одеси.

Разом із чоловіком Сергієм виховує 4-річну доньку Алісу та 7-місячних п'ятірнят Дениса, Владислава, Давида, Дарію та Олександру.

12 січня їх відвідав президент Петро Порошенко, 51 рік. Подарував їм автомобіль "Пежо Експерт Тіпі" вартістю 800 тис. грн.

— Нам подзвонили із адміністрації. Сказали, що сам президент вручатиме автомобіль. Хвилювалися, бо не щодня приймаєш удома таких гостей, — про­довжує Оксана. — Петро Олексійович познайомився з усіма дітками. Розпитував, як ми справляємося, хто допомагає. Тоді пішли разом у двір роздивлятися машину. Президент запропонував нам із чоловіком проїхатися. Мене посадив попереду, чоловіка — на заднє сидіння. Сам сів за кермо. Машина дуже комфортабельна й простора, якраз для нашої великої родини. Нам вона просто необхідна. Навіть із допомогою моєї мами та няні, все встигати не виходить. Тому сподіваємося, що з машиною встигатимемо більше.

Оксана Кобелецька стала першою в Україні жінкою, яка завагітніла п'ятірнею природним шляхом.

— На восьмому тижні вагітності лікар робила ультразвукове дослідження. Сказала мені, що буде п'ятірня. Пам'ятаю, вона дуже раділа. Мовляв, випадок унікальний. Ще уточнила, що п'ять плодів чітко проглядаються, але може бути і шостий. Коли я дізналася, що в мене під серцем п'ятеро, не могла в це повірити. На початку вагітності мене запитали: "Що, якщо в тебе буде двійня?" Я відповіла: "Це — не про мене, нема в нас у роду передумов до цього". У наших сім'ях — і з мого боку, і в чоловіка — не було близнюків або трійнят. Ми хотіли ще хлопчика. Зараз же у нас три плюс три.

Народилися п'ятірнята 24 червня 2016 року, мали вагу від 1,2 до 1,8 кг.

— Народжувати чи не народжувати — для мене питання так не стояло. Всю вагітність перебувала під пильною увагою лікарів. Останній місяць провела в обласному перинатальному центрі, — пригадує Оксана. — Лікарі, медперсонал мене оточили турботою, бігали навколо, тряслися, як над кришталевою вазою.

До пологів Оксана працювала аналітиком комунального підприємства "Міський інформаційно-аналітичний центр". Мешкала із чоловіком і донькою в комунальній квартирі. У червні 2016-го міська рада подарувала родині 5-кімнатну квартиру в новобудові.

Зараз ви читаєте новину «Матері п'ятірні подарували машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути