Ексклюзиви
вівторок, 30 серпня 2011 05:15

Мати Михайла Поплавського майже не ходила

На 87-му році життя померла Меланія Поплавська, мати співака, ректора столичного університету культури та мистецтв 61-річного Михайла Поплавського.

— Михайло приїжджав до неї майже на кожні вихідні. І вчора був. Але вона нікого не впізнавала. Останні два місяці хворіла. Мала гіпертонію і не ходила майже, — розповідає 44-річна Ірина із села Мечиславка Ульянівського району на Кіровоградщині. — Михайло до матері завжди прислухався. Через Меланію Григоріївну люди влаштовувалися на роботу в ресторани Поплавського. Якщо вона сину радила якусь людину, брав без питань.

Меланія Григорівна жила із середульшим сином Станіславом та невісткою.

— Він якийсь главний на заправці Михайла Михайловича. Мають двох дорослих доньок. Господарства не тримали. Може, хіба свиню, а от корови точно не було. Всі зручності в них у хаті. Ще один син, найменший Володимир, жив в сусідньому селі. Але помер років два тому. Також мав якісь ресторани.

Мечиславка за 15 км від траси Київ–Одеса. Там є ресторани Поплавського "Сало" та "Батьківська хата".

— Мати була найголовнішим моїм менеджером, — каже співак. — За ресторани я був спокійний. Мама знала, хто скільки вкрав і кого звільнити. Вона гнала самогонку із кропиви під 60 градусів. Ми роки три готували таку для ресторану, а потім свою марку узаконили і поставили на конвеєр. Мама була дуже розумною жінкою. У випускному класі в табелі за перше півріччя в мене красувалися дві двійки з фізики і математики. Пару тижнів не ходив до школи. А мама зарізала курей, зібрала пару десятків яєць, і я отримав атестат. А потім та вчителька три рази до нас приходила, щоб її онука влаштувати в університет культури.

Зараз ви читаєте новину «Мати Михайла Поплавського майже не ходила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути