субота, 21 січня 2012 08:00

Маска з морської солі сприяє росту волосся

Наталія Левицька, 25 років, Львів:

— Роблю маску. Змішати по столовій ложці меду, коньяку, реп'яхової олії та яєчний жовток. Наношу на волосся на півгодини. У кого довге, то інгредієнтів треба брати вдвічі більше. Змивається без проблем. Перукарка порадила ще втирати рицинову олію, це касторка, на ніч. Але не в шкіру, бо не змиєте. На голову вдягти шапочку для душу, обв'язати хустиною, а зранку промити волосся.

Мирослава Хомко, 20 років, селище Зарічне Рівненської області:

— У мене дуже жирніє волосся. Мусила щодня мити голову. Дерматолог порадила раз на тиждень користуватися господарським милом і поступово збільшувати розрив між миттям. Через півроку жирність урегулювалася. Тепер мию голову через два-три дні.

Олег Бойко, 42 роки, село Конопниця Пустомитівського району Львівщини:

— У мене волосся над лобом випадає. Жінка заставила користуватися препаратом капсіол. Там рицинова олія і спиртова настойка гіркого стручкового перцю. Наношу його, кульок на голову, зверху рушник. Одразу відчувається тепло. Тримаю 30 хвилин. Коли змиваю, то заплющую очі, бо пече. Волосся погустішало і блищить.

Галина Мацків, 30 років, Львів:

— Втираю підігріту оливкову олію у шкіру голови. Єдиний недолік — погано змивається. Допомагає маска-скраб з кам'яної солі. Треба 2-3 столові ложки солі йодованої, дехто бере морську. Розмішати у такій самій кількості теплої води. Нанести сіль на шкіру голови і масажувати 10 хвилин. Ще на стільки ж часу залишити на волоссі, змити. Після такого скраба шкіра голови менше жирніє, волосся не випадає та краще росте.

Зараз ви читаєте новину «Маска з морської солі сприяє росту волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути