середа, 16 жовтня 2019 05:45

Марина Фетч загинула під час чергування

Автор: FACEBOOK.COM.COM
  Марину Фетч збила автівка, коли вона зупинила мікроавтобус ”Мерседес”, щоб взяти його кермувальника в поняті. Загинула на місці
Марину Фетч збила автівка, коли вона зупинила мікроавтобус ”Мерседес”, щоб взяти його кермувальника в поняті. Загинула на місці

— Дуже відповідальна й вимоглива була. Чоловіки жартували, що Маринка завжди скрізь — командир будь-якого екіпажу. Не боялася складнощів. Казала, що не можна недооцінювати маленьких білявок. Мала стержень, але при цьому була дуже відкрита, — каже речниця патрульної поліції Полтавщини 30-річна Катерина ГРИГОРЕНКО про співробітницю Марину ФЕТЧ, 35 років. Із нею попрощалися в Полтаві.

Марина Фетч загинула 2 жовтня. Тоді поліцейські отримали орієнтування на "Фольксваґен" через порушення правил дорожнього руху і створення аварійних ситуацій. Іномарку зупинили за 4 км від посту Лубни. Водій був нетверезий, у нього знайшли зброю. Фетч зупинила мікроавтобус "Мерседес", щоб узяти його кермувальника в поняті. Автомобіль припаркувався на узбіччі. В цей час у нього влетів інший мікроавтобус і збив поліцейську. Від отриманих травм жінка померла на місці.

— Струнко! — звучить на плацу Управління патрульної поліції в Полтаві, де прощаються з Мариною Фетч. Шестеро поліцейських у білих кашкетах і рукавицях ставлять лаковану дерев'яну труну на лавки. Відкривають частину кришки, знизу кладуть на неї прапор України. На столі фотографія Марини. На ній вона усміхається, тримає букет червоних троянд. Такі ж живі квіти лежать поряд.

— Вона завжди буде поруч із нами, в наших думках, спогадах і в наших серцях. Спи з миром, — говорить Вадим Зеленський із департаменту патрульної поліції.

Марина Фетч навчалася на юридичному факультеті Академії державної податкової служби України. Працювала у патрульній поліції з 2017 року. На початку 2018-го склала присягу. В неї залишилися мати та 10-річний син.

Поховали жінку на Алеї слави міського кладовища Полтави. Винуватця ДТП затримали. У день похорону йому оголосили про підозру і взяли під варту на 60 діб з альтернативною заставою у 96 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Марина Фетч загинула під час чергування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути