Ексклюзиви
пʼятниця, 01 березня 2013 07:00

Маргариту Січкар укусив дельфін

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Під час відпочинку на Кубі дельфін ухопив за кепку київську рестораторку Маргариту Січкар, коли вона проходила повз басейн і нахилилася погладити тварину
Під час відпочинку на Кубі дельфін ухопив за кепку київську рестораторку Маргариту Січкар, коли вона проходила повз басейн і нахилилася погладити тварину

12 днів столична рестораторка 44-річна Маргарита Січкар відпочивала на Кубі. Їздила туди з подругою, співачкою Галліною, 36 років.

— Перші чотири дні провели в Гавані — столиці Острова Свободи, — розповідає Маргарита.— Були на сигарній фабриці та в барі "Бодегіта дель Медіо", який любив відвідувати Ернест Хемінґвей. Усі стіни завішані автографами і фотографіями письменника, там роблять найсмачніший у світі мохіто. А потім пішли у дельфінарій. Коли проходила повз басейн, з нього визирнув дельфін. Я нахилилася погладити, а він укусив мене за кепку.

Під час відпочинку Маргарита взяла участь у яхтовій регаті.

— Ми допомагали шкіперу піднімати вітрила, мили палубу. Щоб у членів екіпажу не було морської хвороби, шкіпер пригостив ромом. А ввечері ми ловили рибу. На десерт була папая.

Торік Січкар розлучилася з футболістом 38-річним Владиславом Ващуком. Прожила з ним 12 років. Вони виховували двох спільних дітей.

— Після розлучення можу робити все, що мені хочеться, — каже Маргарита. — Мене ніхто не контролює і не питає: "Де ти? З ким? Коли будеш удома?". У квітні планую поїхати до Непалу святкувати свій день народження.

Зараз ви читаєте новину «Маргариту Січкар укусив дельфін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути