Ексклюзиви
четвер, 29 листопада 2007 17:06

Марчін Мрочек хоче покатати Наталю Могилевську

Автор: фото: Сергій Бурковський
  Марчін Мрочек і його партнерка Ганна Пелипенко на репетиції шоу ”Танці з зірками-3” в Києві. Дівчина поляка Агнєшка боїться що в них може зав’язатися роман
Марчін Мрочек і його партнерка Ганна Пелипенко на репетиції шоу ”Танці з зірками-3” в Києві. Дівчина поляка Агнєшка боїться що в них може зав’язатися роман

26-річний польський актор Марчін Мрочек і 22-річна танцівниця Ганна Пелипенко потрапили до фіналу шоу "Танці з зірками-3" на телеканалі "1+1". Вони змагатимуться за перемогу з парою Наталя Могилевська — Владислав Яма.

Мрочек сидить на дивані у гримерці кіностудії імені Довженка босий, схрестивши ноги.

— Ми не сподівалися дійти до фіналу, — каже по-польськи, надягаючи чорні шкарпетки. — Українські пари дуже сильні. Добре, що Аня багато від мене вимагає. Моя партнерка в польських "Танцях із зірками" Едіта дозволяла розслаблятися. А з Анею важко впоратися. Учора наказала мені рівніше тримати спину. Я випив трохи "Ред булу" (енергетичний напій. — "ГПУ") і старався з усіх сил. Аня потім похвалила.

До гримерної заходить Ганна Пелипенко. Вона втомлена, не вітається. Кидає біля дверей чоботи на високих підборах.

— Часом Аня кричить на мене, — пошепки скаржиться Мрочек.

— Это вы меня обсуждаете? — обурюється польською Пелипенко. Умощується на стілець біля дзеркала, дістає з сумки обід у пластиковій коробці.

— Ми вперше побачили одне одного в аеропорту у Варшаві, — Мрочек відкидається на спинку дивана. — Її літак затримали на дві години. А нам сказали — що на дві з половиною. Півгодини Аня чекала в аеропорту. Потім кинулася до мене з обіймами.

— Я вцепилась в него, как в родного! — додає Пелипенко, навертаючи гречку з котлетою. — Очень волновалась — полчаса в чужой стране.

— Дорогою з аеропорту Аня розповіла мені історію свого життя, — сміється Мрочек. — Вона дуже балакуча. Тренуємося по вісім годин на день. Репетируємо у школах Варшави. Якщо не знаходимо вільного залу вдень, танцюємо вночі.

Дивується, що Аня вивчила польську мову за три тижні.

— Спочатку ми спілкувалися впереміш англійською, українською та російською. Коли готували ча-ча-ча, Аня пояснювала жестами. Ми втілювали сюжет мультика про левеня і черепашку. Я подумав, що з мене хочуть зробити черепашку-ніндзя, — сміється, примруживши очі. — Потім подивився мультфільм, мені його переклали польською. Тепер називаю Аню черепашкою.

Аня вивчила польську мову за три тижні

Каже, у Варшаві має дівчину Агнєшку. Вона телеведуча.

— Спочатку ревнувала мене до Ані. Докоряла, що багато часу проводжу в залі, а не на побаченнях. Я познайомив дівчат. Вони кілька годин спілкувалися англійською. Агнєшка зізналася Ані, що побоюється, бо на польських "Танцях" кілька пар закрутили романи. Аня заспокоїла її. Агнєшка приїжджала на кілька ефірів до Києва. Аня повела нас у Києво-Печерську лавру. Якраз випав перший сніг, і через завірюху ми нічого не роздивилися.

Із 2000-го Мрочек знімається в польському серіалі "М — як кохання". Там грає і його брат-близнюк Рафаль. В українських "Танцях з зірками" він виконував із Мрочеком та Пелипенко квік-степ.

— Ми Аню розіграли, — Марчін тріпає своє біляве волосся. — Вона чекала мене на репетиції. Я пропустив уперед Рафаля. Аня накричала на нього, що спізнився. Коли я зайшов до залу, була шокована. Брат старший за мене на п"ять хвилин, — чухає потилицю Мрочек. — У школі вчилися в одному класі. Я краще знав хімію, здавав за нього іспити. Отримував п"ятірки.

— Рафаль теж танцює? — цікавлюся.

— Він переміг у третьому сезоні польських "Танців із зірками", — відповідає гордо. — Нині бере участь у "Танцях на льоду". Поки що серед лідерів. Мешкає в моїй квартирі, бо у своїй робить ремонт. Відкрили з ним спільне арт-агентство "Мрочек хауз". Організовуємо рекламні заходи, вечірки. Наші батько Ігнацій і мама Халіна мають у Варшаві два продуктових супермаркети.

Мрочек зізнається, що мріє перемогти в "Танцях із зірками-3".

— Якщо виграю, обіцяю прокатати 250 прекрасних українок на своєму "Альфа Ромео". Першою повезу Аню, другою — Наталю Могилевську.

1982, 10 липня — Марчін Мрочек народився у польському місті Сельдц у родині бізнесменів
1990 — сім"я переїхала до Варшави
з 2000 — знімається в серіалі "М — як кохання"
2003 — зіграв у фільмі Єжи Гофмана "Давнє сказання. Коли сонце було Богом"
2006 — закінчив Варшавський політехнічний інститут, факультет сухопутної інженерії
2007 — третє місце у польському проекті "Танці з зірками"; фіналіст українських "Танців із зірками-3"

Зараз ви читаєте новину «Марчін Мрочек хоче покатати Наталю Могилевську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути