середа, 12 жовтня 2011 00:15

МакКартні одружився з мільйонеркою

Автор: Фото: Reuters/Luke MacGregor
  Музикант, учасник гурту ”Біттлз” Пол МакКартні допомагає вийти з автомобіля своїй нареченій Ненсі Шевелл у день весілля в центрі Лондона
Музикант, учасник гурту ”Біттлз” Пол МакКартні допомагає вийти з автомобіля своїй нареченій Ненсі Шевелл у день весілля в центрі Лондона

У неділю, 9 жовтня, втретє одружився британський музикант, учасник гурту "Біттлз" 68-річний Пол МакКартні. Його дружиною стала Ненсі Шевелл, 51 рік. Пара зустрічалася чотири роки.

— Весілля запланували на день народження Джона Леннона, — каже американська телеведуча і кузина нареченої Барбара Волтерс. — На реєстрації шлюбу було 30 людей. За дружку молодої була донька Пола від другого шлюбу 7-річна Беатріс. Сукню для Ненсі пошила дизайнерка Стелла МакКартні, старша донька Пола. Наречений подарував коханій каблучку за 600 тисяч доларів.

На святковий фуршет гостей запросили у будинок подружжя в північному Лондоні. Серед них були барабанщик "Бітлз" Рінґо Старр, гітарист "Роллінґ Стоунз" Ронні Вуд, модель Твіґґі і родичі. У меню не було м'ясних страв.

Ненсі належить до ради директорів транспортного управління Нью-Йорка і є віце-президентом транспортної компанії батька. Її статки оцінюють у кілька мільйонів доларів. Тесть МакКартні має $400 млн в американських банках. Після весілля Ненсі Шевелл переїде до Великої Британії і завершить свою кар'єру.

2008-го МакКартні розлучився з моделлю Хізер Міллс. Прожив з нею у шлюбі шість років. Через суд виплатив їй $38 млн компенсації. Перша жінка музиканта Лінда померла від раку 1998-го.

Зараз ви читаєте новину «МакКартні одружився з мільйонеркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути