четвер, 19 травня 2011 03:15

МакКартні одружиться втретє

Автор: фото з сайта www.turner.com
  Британський музикант Пол МакКартні зі своєю обраницею Ненсі Шевелл
Британський музикант Пол МакКартні зі своєю обраницею Ненсі Шевелл

Британський музикант, учасник гурту "Бітлз" 68-річний Пол МакКартні готується до весілля. У червні він одружиться втретє.

— Новою обраницею стала 51-річна Ненсі Шевелл із Нью-Йорка,— кажуть менеджери співака. — Пара зустрічається останні чотири роки. Ненсі давно сприймали як нову дружину Пола. Ні в кого не було сумнівів, що він запропонує їй побратися найближчим часом. Понад 20 років вона була одружена з американським юристом і політиком Брюсом Блейкменом. Через непорозуміння їхній шлюб розпався. Після офіційного розлучення Ненсі дала згоду на шлюб із музикантом. Вона є членом ради директорів транспортного управління Нью-Йорка, а також віце-президентом компанії, якою володіє її сім'я.

МакКартні був одружений двічі. Його перша дружина Лінда померла від раку 1998 року. Із другою, екс-моделлю Хізер Міллс, співак зі скандалом розлучився після шести років спільного життя 2008-го.

Згоду на шлюб батьків дали їхні діти. Шевелл дружить із дочкою нареченого — дизайнеркою Стеллою. У Ненсі з екс-чоловіком є 17-річний син.

Зараз ви читаєте новину «МакКартні одружиться втретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути