вівторок, 07 серпня 2012 05:00

Мадонні за виступ заплатили 1,2 мільйона доларів

4 серпня на столичному стадіоні "Олімпійський" уперше в Україні виступила американська співачка 53-річна Мадонна. Квитки на концерт коштували від 650 до 13 тис. грн.

За 2 год. до початку концерту закрили дві станції метро: Палац спорту працював тільки для пересадки пасажирів з лінії на лінію, а на Олімпійській потяги не зупинялися. Так намагалися уникнути тисняви.

— Ну що, йдем, чи ще по одній? Все одно вчасно не почнеться, — о пів на сьому вечора троє дівчат на парапеті біля стадіону п'ють пиво. Людей багато, але заходити всередину не поспішають. Більшість жінок у вечірніх сукнях і туфлях на високих підборах. Група молодих людей приходять у футболках від київського дизайнера Андре Тана з написом "Ця тітка моторошно виє".

— Давайте ще, треба добре розігрітися! Зараз бабця Мадонна покаже нам, як треба жити, — переконує подруг Анастасія Симоненко у коротких джинсових шортах і високих бежевих чоботах. Вона студентка третього курсу столичного університету ім. Тараса Шевченка. — Мадонну з дитинства обожнюю. Їй закидають, що не така вже й талановита, що розпусна й аморальна. Вона — мега-жінка. Тільки ті, хто вміють пахати день і ніч, можуть чогось досягнути. Подивіться на цих дівчат на шпильках — хоч хтось у свої 20 має таку фігуру, як у неї в 50?

На стадіоні готують музичні інструменти. Глядачі з фан-зони, які прийшли раніше, простягають Мадонні на сцену російський прапор.

— Хіба це ваш? — питає співачка.

— Ні! — кричать глядачі з протилежної частини зали і несуть український.

— У вас що їх два? — жартує Мадонна і бере синьо-жовтий. — Як мені подякувати українською?

— Спасібо, — кричать із тої частини зали, звідки простягали російський триколор.

— Так само як і російською?

— Ні, українською буде "дякую"!

Мадонна кілька разів повторює "дякую" і додає:

— Я навіть знаю, як звуть вашого президента. Боріться за демократію!

"Олімпійський" розрахований на 70 тис. глядачів. Під час концерту Мадонни на трибунах їх удвічі менше. Частину місць займає сцена, розміром 30х70 м.

О 20.00, коли виступ затримується на годину, стадіон заповнений на третину. О 21.00 кілька десятків хлопців заходять безкоштовно. Три сектори порожні.

— Мадонна, май совість! Ще позавчора приїхала, три дні зібратися не можеш? — на стадіоні чути вигуки.

Концерт затримується на 3 год.

На сцені запалюється велика лампада, чути передзвін. Розсувається вівтар, з якого з'являється співачка. Люди в костюмах ченців розгойдують її. Мадонна топче хрест.

Запізнення на 3,5 год. стало рекордним у турі співачки на підтримку її нового альбому MDNA.

Організатори не рекомендували відвідання концерту дітям до 7 років. Мадонна на сцені "вбиває" своїх танцюристів, на екрані показують бризки крові. Потім скидає штани й показує чорні стрінги.

— Вам подобається? Ох...єнно! Маза фака! Дякую, — кричить зі сцени.

Шоу триває майже 2 год. За нього співачці заплатили $1,2 млн.

— Мадонна — крута тьотка, — каже після концерту ресторатор 43-річна Маргарита Січкар. — Такий професіоналізм, форми, харизма. Не згодна з Андре Таном і Лободою, які її розкритикували. Це просто заздрість. Незважаючи на запізнення, отримала естетичний оргазм.

Зайняла три поверхи готелю

Мадонна приїхала до Києва за два дні до концерту, 2 серпня. Її супроводжував бойфренд французький танцівник 24-річний Брахім Заібат і дві дочки: 15-річна Лурдес та прийомна 6-річна Мерсі. Першого дня співачка весь день відпочивала після концерту у Варшаві. Зайняла три поверхи столичного 5-зіркового готелю "Гаятт". У цьому пентхаусі на 210 кв. м кілька років тому зупинялася французька акторка Жюльєтт Бінош.

На другий день Мадонна у супроводі восьми охоронців відвідала Софію Київську, Михайлівський золотоверхий собор, гуляла Андріївським узвозом. Була у крислатому капелюху, темних окулярах, джинсах і футболці. Києвом їздила "Рендж Ровером" сталевого кольору. Рух інших авто частково обмежували — кортеж зі співачкою супроводжували дві патрульні машини ДАІ. Із Києва Мадонна полетіла опівдні в понеділок до Москви. Мала відбути напередодні ввечері, але дуже стомилася й проспала до полудня.

 

Зараз ви читаєте новину «Мадонні за виступ заплатили 1,2 мільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути