Ексклюзиви
середа, 10 березня 2010 07:57

Людмила Янукович Восьмого березня прийшла до театру

Автор: фото: Тетяна ЗАРОВНА
  Директор театру Марк Бровун і дружина президента Людмила Янукович після прем’єри мюзиклу ”Глорія”
Директор театру Марк Бровун і дружина президента Людмила Янукович після прем’єри мюзиклу ”Глорія”

8 березня у Донецькому музично-драматичному театрі показали мюзикл "Глорiя". На прем"єру прийшла дружина президента України 60-річна Людмила Янукович.

Прибуває за 15 хв. до початку вистави. Чекає у вітальні, так званій урядовій кімнаті. Там залишає чорне пальто і квіти для артистів. Одягнута перша леді в білий піджак із чорними розводами і чорну спідницю нижче коліна.

Кажуть, Людмила Олександрівна буває на всіх прем"єрах. На "Глорiї" вона сіла в п"ятому ряду партеру, бiля центрального проходу. Це місце заброньоване за нею на будь-яку виставу, ще відколи Вiктор Янукович був губернатором Донеччини.

Перша леді прийшла до театру з охоронцем і чорнявою жiнкою, трохи схожою на неї, але молодшою. Супутниця сідає скраю, Людмила Олександрівна — поруч. Охоронець займає місце позаду дружини президента. Схрещує руки на грудях, стежить за людьми та фотокамерами.

У четвертому ряду мюзикл дивляться поетеса Анна Багряна, яка написала лібрето до "Глорії", засновниця благодійного фонду "Мистецька скарбниця" Тетяна Логуш, письменниця Ірен Роздобудько з чоловіком Ігорем Жуком і матір"ю, мер Донецька Олександр Лук"янченко з дружиною.

Після спектаклю від дружини президента на сцену передають кошик з квітами. У ньому багато білих лілій.

Людмила Янукович аплодує артистам стоячи. Потім із директором театру 64-річним Марком Бровуном прямує до "урядової кімнати".

Це місце заброньоване за нею, ще відколи Вiктор Янукович був губернатором Донеччини

Охоронець спершу не дозволяє підійти до першої леді. Але вона погоджується відповісти на кілька запитань.

— Мне все понравилось, особенно финальный гимн любви, — каже. — Вечер в театре — это именины сердца!

— А чому ви восени пішли з прем"єри вистави "Лише для жінок" після першої дії?

— Были личные причины.

Дружина президента розказує, що решту святкового вечора проведе в колі сім"ї в Донецьку.

За 10 хв. залишає театр — іде до виходу у натовпі глядачів. Охоронець несе за нею два букети: ніжно-рожевих і кремових троянд. Хто їх подарував, у театрі не кажуть. Один букет, за чутками, замовив директор театру.

На мюзикл витратили понад 200 тисяч гривень

Автори "Глорії" вважають її першим оригінальним вітчизняним мюзиклом, створеним за всіма канонами жанру. Музику написав 34-річний Юрій Квасниця. Він працює у донецькому театрі. Головну чоловічу роль виконав його рідний брат Володимир. Кажуть, співав із температурою 38.

— На сцені одночасно працюють 15 мікрофонів. Я сам був і звукорежисером, і діджеєм, знаю, що це непросто, — каже 29-річний Володимир Квасниця. — Найважче співати й одночасно танцювати. Я схуд на 12 кілограмів за час репетицій "Глорії". Зате мелодію романсу з мюзиклу, "Не чужа, не самотня", колеги з трупи вже зробили рингтоном для своїх мобілок.

Дія спектаклю відбувається в редакції гламурного журналу. Між жiнкою-редактором та фотографом зав"язується службовий роман.

У виставі багато спецефектів, яскраві костюми. На сцені одночасно задіяно 50 артистів. Постановка стала найдорожчою за історію театру. На мюзикл витратили понад 200 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Янукович Восьмого березня прийшла до театру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути