пʼятниця, 23 серпня 2019 08:00

Любов Трачук виграла 250 гривень

Автор: Фото надане Любов’ю Трачук
  Любов Трачук із села Довгалівка Білогірського району на Хмельниччині тримає онука Остапа. З чоловіком Анатолієм виховали доньку та двоє синів
Любов Трачук із села Довгалівка Білогірського району на Хмельниччині тримає онука Остапа. З чоловіком Анатолієм виховали доньку та двоє синів

— Вислати квитанцію на виграш — моя ініціатива. Я раніше читала, хто скільки виграв. А потім думаю — і я вишлю квитанцію. Першими у списку мене побачили сусіди. Це було якраз у день мого народження. Сусід каже: "Вітаю". Я подумала, що з днем народження. А він говорить, що виграла 250 гривень у "Газеті по-українськи", — розповідає 50-річна Любов Трачук із села Довгалівка Білогірського району на Хмельниччині.

"Газету по-українськи" почала передплачувати 10 років тому.

— Порадила листоноша. Спочатку виписували лише п'ятничний номер. Тепер отримуємо і вівторковий. Газета дійсно цікава. Чоловік більше читає про політику. Мені подобається сторінка про їжу, — говорить Любов Степанівна.

Працює вчителем зарубіжної літератури. Має 30 років стажу. Чоловік 62-річний Анатолій Стані­славович — механік на місцевому підприємстві. Одружилися 3 березня 1988-го.

— Ми з ним знайомі з дитинства. Наші батьки жили через одну хату, — розповідає Любов Трачук. — Почали зустрічатися, коли я була в 10-му класі. Толя за мене старший на 12 років. Він перший у мене, а я у нього. І на все життя. Не п'є і не курить. Захоплюється пасікою. Хороший тато й чоловік. Мені в цьому плані пощастило. Такими виховали і дітей. Бо мають хороший приклад. Тримаємо корів, свиней, індиків і курей. Здаємо молоко.

Подружжя має дочку і синів-двійнят.

— Усі троє з педагогічною освітою, але за фахом поки що не працюють. Живуть у Тернополі. Сини 24-річні Ілля та Андрій неодружені. Дочка 30-річна Леся — заміжня. Із чоловіком 40-річним Олексієм Богославом мають сина Остапа, 10 місяців, — каже Любов Трачук.

Зараз ви читаєте новину «Любов Трачук виграла 250 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути