пʼятниця, 21 липня 2017 05:20

Любов Яременко виграла путівку в санаторій

Автор: ФОТО з особистого архіву Любові Яременко
  Любов Яременко із села Веселий Поділ Семенівського району на Полтавщині передплачує ”Газету по-українськи” із 2005 року
Любов Яременко із села Веселий Поділ Семенівського району на Полтавщині передплачує ”Газету по-українськи” із 2005 року

— Коли побачила в газеті, що виграла путівку в санаторій, не повірила. Пропонувала синам їхати. А невістка Наташа каже: "Це вам, мамо, за ваші труди так віддячив Бог. Усе життя тяжко працювали. Їдьте!" — розповідає 61-річна Любов Яременко із села Веселий Поділ Семенівського району на Полтавщині.

Вона передплатила "Газету по-українськи" на 2017 рік. Надіслала копію квитанції на адресу редакції та виграла путівку в санаторій.

— Люди в селі не вірили. Казали, що нас надурять, — каже Любов Іванівна. — Але мені подзвонили з редакції. Пропонували на вибір три путівки: на Західну Україну, в Одесу і Білу Церкву. Ми з чоловіком обрали санаторій "Діброва", що у Білій Церкві.

— Коли приїхали в санаторій, лікар написала курс процедур. Поселили в гарному номері на п'ятому поверсі. З двома ліжками, телевізором, холодильником і душем. Щодня міняли рушники, двічі на тиждень постільну білизну. Впродовж двох тижнів ми приймали хвойні і радонові ванни, ходили на масаж, підводний душ, ­фізпроцедури, пили кисневу пінку. У їдальні годували дуже смачно і насипали великі порції. Ми жодного разу не купляли додатково щось із продуктів. Бо не завжди доїдали те, що давали. Персонал — ввічливий і уважний. Ми з чоловіком дуже задоволені, — говорить Любов Іванівна.

Подружжя разом уже 39 років.

— Василь старший за мене на два роки, — каже жінка. — Виховали й одружили двох синів. Старший Сергій живе в селі, має доньку Віку і сина Павла. Молодший син Вася живе з дружиною у Полтаві. Виховують онука Романа. Ми з чоловіком тримаємо корову. Раніше в селі була череда на дві сотні. А зараз як корів 70 набереться, то й добре.

Зараз ви читаєте новину «Любов Яременко виграла путівку в санаторій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути