понеділок, 07 липня 2008 15:28

Лукашенко показав позашлюбного сина

  Президент Білорусі Олександр Лукашенко із сином Миколою. Прізвища матері хлопчика не розголошують
Президент Білорусі Олександр Лукашенко із сином Миколою. Прізвища матері хлопчика не розголошують

— Що тут приховувати? Це ж від Господа Бога! Як можна про матерів чи про дітей казати, що це не моє? — говорить про 3-річного Миколу президент Білорусі Олександр Лукашенко, 53 роки. Він третій місяць поспіль часто з"являється на публіці із русявим хлопчиком.

Раніше аналітики говорили, що новий образ Лукашенка-батька — це піар-хід.

— Політик демонструє, що він звичайна людина, — каже білоруський політолог Олександр Класьковський. — Нині президента не сприймають як жорсткого лідера, що поставив хрест на своєму особистому житті заради державних справ. Він з"являється з дитиною — і це розчулює.

Олександр Лукашенко зізнається, що йому ні з ким залишити дитину.

— Син, образно кажучи, мій хвіст. Просто не може залишитися ні з ким! Мені, звісно, він навантаження додає. Ані одягати, ані годувати його ніхто не може — тільки я, — каже він.

Імені матері хлопчика Лукашенко не називає. Каже лише, що вона лікар.

Із 2002-го президента в закордонних поїздках супроводжувала брюнетка Ірина Абельська. Лукашенко пояснював, що це його особистий лікар. Пізніше в Ірини народився хлопчик. Подейкували, що це — син Лукашенка, але офіційного підтвердження не надійшло. Пізніше Абельська очолила президентську клініку для чиновників.

Офіційна дружина президента, 52-річна Галина Родіонівна, живе сама у рідному селі чоловіка — Рижковичі. Працює вихователькою в дитячому садку. Жінка відмовилася переїздити до Мінська 1994-го, коли Лукашенка обрали президентом.

У Лукашенків двоє синів. 29-річний Дмитро служив у секретному підрозділі прикордонних військ, боровся з контрабандою й нелегальною міграцією. Нині він очолює президентський спортивний клуб. Син Віктор, 33 роки, — юрист-міжнародник. Працює помічником президента, член Ради безпеки Білорусі.

Нещодавно Лукашенко жартома заявив, що готуватиме третього сина собі в наступники.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко показав позашлюбного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути