пʼятниця, 20 січня 2012 06:15

Луценко вийде на свободу через місяць

23 січня за східним календарем почнеться рік Дракона.

Під цим знаком народилися екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, футболіст Андрій Шевченко, співак Олег Скрипка і боксер Володимир Кличко.

— Попередній рік Дракони пережили важко. 2011-й був для них роком завершень і випробовувань, закривав 12-річний цикл, — каже львівський астролог 36-річний Олег Горбань. Представникам цього знаку віщує поповнення у родинах, кар'єрні успіхи й одруження.

Робить прогноз для Володимира Кличка, 35 років.

— Володимир дуже закохається навесні. Сплеск почуттів чекає на нього у квітні-травні. Може одружитися та стати зразковим сім'янином. Добре, що перенесли його бій із Жаном-Марком Мормеком на цей рік. У нашого спортсмена буде більше шансів перемогти. У липні-серпні може отримати серйозні травми. З 28 березня по 4 квітня турбуватиме біль у грудях. Йому варто підлікувати серце.

Андрій Шевченко, 35 років, може розлучитися з дружиною, американкою Крістен Пазік.

— З нею Андрій побрався сім років тому. А він настільки волелюбний, що не може бути в шлюбі понад сім років. Сім'я переживатиме кризу стосунків. У січні-лютому часто сваритимуться. Якщо конфлікт не вичерпається, у червні сімейні сварки стануть відомі широкому загалу. Через півтора року подружжя розлучиться.

Улітку футболіст реалізує свої здібності на 100 відсотків. Виведе збірну в півфінал Євро. Заб'є кілька вирішальних голів. Завдяки цьому його популярність стрімко зросте. 2013-го може розпочати тренерську кар'єру. Слабуватиме наприкінці січня. Через стрес матиме проблеми зі сном, порушиться робота кишківника. Восени може невдало вкласти гроші й зазнати фінансових збитків.

47-річного Юрія Луценка, який перебуває у Лук'янівському слідчому ізоляторі, звільнять наступного місяця.

— У 20-х числах лютого Луценко вийде на свободу, — прогнозує астролог. — Однак у парламентських виборах восени йому краще не брати участі. Його шанси там мізерні. Конкуренти погрожуватимуть і шантажуватимуть. Утратить кількох вірних товаришів зі старої команди.

У березні матиме серйозні проблеми зі здоров'ям. Потрібно звернути увагу на шлунково-кишковий тракт. Може перенести операцію на жовчному міхурі.

47-річному Олегові Скрипці, лідеру гурту "ВВ", щаститиме з 8 по 25 лютого.

— Він буде на піку популярності й визнання. На початку червня сваритиметься з дружиною. З 13 по 27 липня дасть кілька аншлагових концертів, запише новий альбом. Варто поберегти нирки, щоб уникнути запалення. У серпні матиме гарний гонорар. Восени запустить новий проект, Можливо, започаткує ще один фестиваль.

Зараз ви читаєте новину «Луценко вийде на свободу через місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути