четвер, 13 травня 2010 00:16

Лоліта Мілявська вінчатиметься втретє

Автор: фото з сайта www.aif.ru
  Співачці Лоліті Мілявській освідчився тенісист Дмитро Іванов. Дозвіл обвінчатися вони взяли в священика храму Георгія Побідоносця в Ізраїлі
Співачці Лоліті Мілявській освідчився тенісист Дмитро Іванов. Дозвіл обвінчатися вони взяли в священика храму Георгія Побідоносця в Ізраїлі

Співачка Лоліта Мілявська в червні планує одружитися з молодшим на 12 років тенісистом Дмитром Івановим. Він — сьома ракетка Росії та тренер з гри у сквош. Зустрічаються з минулого літа.

— Ми заручилися, — каже 46-річна Лоліта. — Діма подарував мені платинову обручку з діамантом. У Дімі я знайшла свій ідеал чоловіка, і це весілля буде останнім у моєму житті.

Уперше вона одружилася з однокурсником Олександром Бєляєвим. Другий шлюб із москвичем Олександром Мілявським був фіктивний. Третім чоловіком Лоліти був шоумен Олександр Цекало. Четвертим — бізнесмен Олександр Зарубін.

— Лоліта хороша господиня, може приготувати обід практично з нічого, — говорить її перший чоловік актор Олександр Бєляєв. — Коли ми переїхали до Москви, жили на 20 копійок у день. Вона готувала смачні каші, квасила капусту на вікні. Ми разом збирали пляшки, перепродували речі на базарі. Але вона — жінка з характером. Якось приїхав зустрічати її в аеропорт. Побачила, що я без квітів. Говорить, так кохану не зустрічають. Сказала, щоб я купив квіти, а вона прилетить удруге, аби повторити зустріч.

Із двома чоловіками Лоліта вінчалася в церкві. Буде вінчатися і з Дмитром. У квітні вони відпочивали в Ізраїлі. У Хайфі відвідали храм Георгія Побідоносця. Тамтешній священнослужитель благословив їх на шлюб.

Зараз ви читаєте новину «Лоліта Мілявська вінчатиметься втретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути