понеділок, 16 березня 2009 19:12

Леоніда Черновецького оголосили Інопланетянином
5

Співачки гурту ”Віа Гра” (зліва направо) Надія Мейхер, Тетяна Котова й Альбіна Джанабаєва для другої пісні переодягнулися зі шкіряних шортів та майок у відкриті сукні
Фото: фото: Наталія ЧУБЕНКО
Київський міський голова Леонід Черновецький (у темних окулярах) уперше прийшов на запис телепрограми ”Вечірній квартал” зі своїм заступником Віталієм Журавським (стоїть праворуч)
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко (у центрі) сів між дружиною Іриною та старшим сином Олександром
Російський співак Діма Білан одягнув піджак на голе тіло
Під мереживом сукні у Надії Мейхер видно початок татуювання, яке закінчується на середині зовнішнього боку лівого стегна

— Черновецкий пришел, видела? — перешіптуються у фойє столичного палацу "Україна" дві жінки років по 45. Минулого тижня там два вечори поспіль знімали нові випуски програми "Вечірній квартал".

Столичний міський голова 57-річний Леонід Черновецький уперше прийшов на зйомки. "Кварталівці" називають його улюбленим героєм жартів. У залі мер з"являється разом зі своїм екс-заступником Віталієм Журавським, 53 роки. Обидва у темних окулярах. Знімають їх тільки з початком концерту.

На сцені "кварталівці" розігрують сцену "Закритий чат політиків". Президента Віктора Ющенка називають Гарантом, екс-президента Леоніда Кучму — Пенсіонером, екс-прем"єр-мініcтра Віктора Януковича — Професором. Коли оголошують Інопланетянина, Леонід Черновецький усміхається. Підводиться з місця, махає публіці рукою.

— Через платний в"їзд на кладовища кияни передумали вмирати. І зібралися під стінами мерії, — жартують артисти. Насамкінець запрошують Черновецького на сцену. 31-річний актор Володимир Зеленський намагається вручити йому пляшку олії та пакет гречки. Мер відвертається, подарунків не бере. Пробує розповісти анекдот, збивається та примовкає.

— Щас будет петь! — підскакує на стільці за сценою літня прибиральниця.

Черновецький затягує "Рідна мати моя". Кілька глядачів виходять із зали.

— Леонид Михалыч, нас уже зрители покидают, — зауважує Зеленський.

Черновецький доспівує пісню й повертається до зали.

За лаштунками до виступу готуються учасниці гурту "Віа Гра". Співають двічі, між піснями змінюють шкіряні шорти та майки на довгі сукні.

— Минулого місяця дали шість концертів у Німеччині, — розповідає російською 26-річна Надія Мейхер. Співачка повернулася до гурту після трьох років перерви. — Дивно, але публіка досі вимагає пісню "Попытка номер пять". Виконували її ще вісім років тому з Альоною Вінницькою.

Другого дня на сцену виходить російський співак 29-річний Діма Білан. Там на нього чекає співачка Ані Лорак, 30 років.

— Очную ставку нам устроили? — мружиться до "кварталівців" Білан. Після торішнього Євробачення він не спілкувався із Лорак.

— Смотри, сколько нам принесло Евровидение: я — народная артистка Украины, ты — народный артист Кабардино-Балкарии, — жартує учасниця "95 кварталу" 32-річна Олена Кравець. Вона у шоу виконує роль Ані Лорак. Білан супиться, вигукує: "Ну хватит уже!". Хапає під руку Лорак, цілує її в обидві щоки.

— Помирилися! — видихає актор Степан Казанцев, що стоїть поряд.

Білан іде за лаштунки. Скаржиться, що прихворів. Тримає в руках позолочений мікрофон.

— Заказывали за границей, — зважує його на долоні. — Стоит не больше четырех тысяч долларов.

— Когда свадьба? — цікавляться у співака. Місяць тому він оголосив про весілля з моделлю Оленою Кулецькою. Придбав для неї обручку за 40 тис. євро.

— Я вас обязательно приглашу, — кокетує співак.

— Костюм уже купили?

— Да, спортивный, — кидає через плече та підіймається до гримерної.

Зараз ви читаєте новину «Леоніда Черновецького оголосили Інопланетянином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути