пʼятниця, 30 вересня 2011 04:00

Леонід Черновецький подав на розлучення

  Столичний мер Леонід Черновецький цілує руку своїй дружині Аліні Айвазовій під час балу в київській мерії
Столичний мер Леонід Черновецький цілує руку своїй дружині Аліні Айвазовій під час балу в київській мерії

Столичний мер 59-річний Леонід Черновецький місяць тому подав на розлучення зі своєю дружиною Аліною Айвазовою, 56 років.

— Ці стосунки логічно обов'язково завершаться розлученням. Оскільки як чоловік і жінка ми не живемо вже кілька років. Я поважаю її лише як матір моїх дітей, — каже Леонід Михайлович.

Аліна Айвазова про заяву на розлучення дізналася випадково.

— Прийшла повістка на суд 28 вересня. Виявилося, що там із 25 серпня лежить заява Льоні, що він хоче від мене розлучення. Хоча мій секретар щодня ходила в суд і дізнавалася, чи є такий позов. Мабуть, він спеціально зробив так, щоб я нічого не знала. А потім мені б усе життя довелося з ним судитися, — каже Аліна Степанівна. — Проситиму, щоб засідання перенесли. Буду висувати Леоніду майнові претензії, бо хочу, щоб наше спільне майно розділили по-чесному.

Кажуть, пара розлучається після 42 років подружнього життя через молоду коханку мера Олену Савчук. Начебто жінка від нього вагітна.

— Льоня часто влаштовував мені скандали, — продовжує Аліна Айвазова. — Слухайте, що мені вам сказати, що він усе життя мене бив? У кожній сім'ї є проблеми. Але він нещасна людина, якій я ще хочу допомогти. Я люблю його. Секс і кохання — різні речі. Яка різниця, що я не спала з ним 14 років.

Зараз ви читаєте новину «Леонід Черновецький подав на розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути