четвер, 25 лютого 2010 07:17

Леонардо Ді Капріо познайомився з майбутньою тещею

Автор: фото з сайта www.etoday.ru
  Наречена голлівудського актора Леонардо Ді Капріо — Бар Рафаелі торік знялася в еротичній фотосесії. Не могла відмовитися від високого гонорару
Наречена голлівудського актора Леонардо Ді Капріо — Бар Рафаелі торік знялася в еротичній фотосесії. Не могла відмовитися від високого гонорару

Актор 35-річний Леонардо Ді Капріо одружиться навесні. У Берліні на кінофестивалі він освідчився ізраїльській моделі Бар Рафаелі, 23 роки.

— Леонардо не планував одружуватися, — розповідає його екс-подружка, бразильська топ-модель 29-річна Жизель Бюндхен. Вона покинула артиста три роки тому. Їхній роман тривав дев"ять місяців. —  Тільки натякав на майбутнє спільне життя. Але весілля боявся, як вогню. Через це від нього ішли всі дівчата.

Кажуть, на одруженні наполягла матір актора Ірмелін, 54 роки.

— Мама хоче внуків. Але я не знаю, чи зможу утримувати сім"ю, — каже Леонардо. — У мене непогані гонорари, є кілька квартир. Проте я морально не готовий виконувати функції батька й чоловіка. Рафаелі освідчився, та дати весілля ще не призначив. Заручини перенесли на весну. Доти житимемо разом — перевіримо, чи підходимо одне одному.

Через освідчення Бар відклала кілька показів у Римі та Мілані. Скасувала дві еротичні фотосесії. Торік знялася оголеною для журналу "Плейбой".

— Не могла відмовитися від пропозиції. Лео теж не був проти, — виправдовується.  — Спочатку думала, що знімуся в бікіні. Потім переписали контракт із шестизначною сумою, і я погодилася роздягтися.

Після освідчення Леонардо Ді Капріо поїхав до майбутніх тестя й тещі.

— Тато не дозволяє мені виходити заміж за чоловіка, який не є євреєм. Леонардо поки що не наважується перейти в іудаїзм (для цього потрібно зробити обрізання крайньої плоті. — "ГПУ"). Він весь час у роз"їздах. Доводиться відкладати покази та їхати за ним. У нього тяжкий характер. Два місяці тому сів на жорстку дієту. Якась подруга сказала йому, що він погладшав. А ще панічно боїться старості. Для цього по кілька разів на день маститься кремами і лосьйонами.

Зараз ви читаєте новину «Леонардо Ді Капріо познайомився з майбутньою тещею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути