Ексклюзиви
четвер, 24 грудня 2009 22:12

Ларсон хоче одружитися 10. 10. 2010-го

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Репер Ларсон (Сергій Ларкін) сім місяців зустрічається з киянкою Оленою. Він заробляє корпоративами та участю у виборчих кампаніях. Вона мріє стати телеведучою або актрисою
Репер Ларсон (Сергій Ларкін) сім місяців зустрічається з киянкою Оленою. Він заробляє корпоративами та участю у виборчих кампаніях. Вона мріє стати телеведучою або актрисою

    32-річний київський репер Ларсон — справжнє ім"я Сергій Ларкін — другий рік їздить чорним "хаммером". Купив його на аукціоні в Лос-Анджелесі в американського репера Кертіса Джексона, відомого як 50 cent.

— Я не знав, чий то автомобіль. Спочатку прислали фотку, спитали, чи хочу таку машину. Сказав, що хочу. Торгувався три місяці, початкову ціну збив з 300 тисяч доларів до 250, — припарковується біля ресторану "Лео" у центрі Києва. — Потім два місяці автомобіль везли в Київ на платформі.

Бампер і вихлопна труба інкрустовані камінцями Сваровські. Салон обшитий чорно-жовтогарячою алькантарою (матеріал для меблів, інтер"єрів яхт й автомобілів. — "ГПУ") з логотипом "Луї Віттон". Важіль коробки передач виготовлений у формі гранати. Шість патронів із великокаліберного кулемета прикрашають ручки вхідних дверцят і бардачка.

— Якби цю тачку поставили біля "роллс-ройса", "ламборджині" і "феррарі", люди  фотографувалися б із моєю машиною. Така тільки одна на весь світ. Вона нагадує бойовий автомобіль із фантастичних фільмів про майбутнє.

Консьєрж запитує, чи прибрати сніг із даху автомобіля.

— Нє, нє нада, — відповідаєСергій. Відкриває бардачок. Дістає серветки, жуйки, 20-сантиметровий кинджал, пістолет Макарова і револьвер. — Кинджал подарував мені на 31 рік друг Георгій, внучатий племінник екс-президента Грузії Едуарда Шеварднадзе. Вдома ще маю автомат Калашникова. Револьвер використовував тільки раз — із друзями відстрілювався від натовпу п"яних хуліганів.

Пістолет Макарова кладе в нішу дверцят.

— У вечірній час краще, щоб був під рукою.

Водити, каже, вчився на "москвичі".

— Викупив його у свого батька за 800 доларів. Для цього три місяці працював поштарем. Потім купив "ауді", БМВ, "мерседес" спорт-пікап. 10 років тому створив фірму з проведення корпоративів "Арт-консалтинг". Всю маліну перебила криза. Але зараз бізнес іде харашо. Займався кількома передвиборними компаніями Віктора Пилипишина (голова столичної Шевченківської райдержадміністрації. — "ГПУ"). Позаторік підтримував Віталія Кличка на виборах міського голови. Спеціально для нього написав пісню про мера Леоніда Черновецького. "В сторону центра по мосту Патона — черный "майбах" темного тона. Кто едет? Что за персона? Это наш мэр по имени Леня", — начитує речитативом.

Щотижня Ларсон виступає в клубах:

— Раніше співав за 10 тисяч доларів. Тепер платять наполовину менше.

Увечері веде в ресторан "Лео" свою дівчину, 28-річну Олену.

— З Лєною познайомилися в клубі "Арена". Уже сім місяців, як зустрічаємося. Вона грамотна, вчиться в "Інтершколі" (школа при телеканалі "Інтер". — "ГПУ"), буде актрисою або телеведучою. Хочу одружитися 10 жовтня 2010-го у день трьох "десяток". Вчора на її прохання поставив удома живу ялинку. До цього 12 років не ставив. У мене на ялинки алергія, одразу починаю кашляти, задихатися. Доки встановлював, усі долоні обсипало.

2004-го Сергій розлучився з дружиною Інною. Кілька разів його бачили зі співачкою Євгенією Власовою, 29 років. Вони привселюдно обіймалися та цілувалися.

Сергій підіймається у зал "Гетьманський", він порожній. Знімає піджак і сорочку, показує татуювання на всю спину. На животі зображення у вигляді пістолета, дуло якого ховається в штани. На правому плечі — портрет Ларсона і слова англійською "Відчайдушний". На лівому — обличчя американського репера Тупака, який загинув від кулі гангстерів.

Хвалиться, що не працював на жоден Новий рік.

— Це родинне свято. Проводжу його з батьками. А вже потім їду до друзів або вишу по клубах.

Зараз ви читаєте новину «Ларсон хоче одружитися 10. 10. 2010-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути