четвер, 20 вересня 2007 17:31

Лариса Доліна співала з Петром Порошенком

Автор: фото: Юрій МУРАХОВСЬКИЙ
  Лариса Доліна виступила у Вінниці на XII міжнародному фестивалі джазу. Мер міста Володимир Гройсман запросив співачку приїхати ще раз
Лариса Доліна виступила у Вінниці на XII міжнародному фестивалі джазу. Мер міста Володимир Гройсман запросив співачку приїхати ще раз

14–16 вересня у залі Вінницької обласної телерадіокомпанії відбувся XII міжнародний фестиваль джазу. У ньому брала участь 52-річна російська співачка Лариса Доліна разом із саксофоністом Ігорем Бутманом та його оркестром "Біґ Бенд".

У залі на 300 місць аншлаг. Ставлять додаткові стільці. Квитки коштують 70–80 грн. Доліна з"являється на сцені під пісню "Хеллоу, Доллі". Виконує старі джазові композиції англійською, французькою мовами. До Вінниці з джазовою  програмою співачка приїхала вперше.

Публіка викликає Доліну на біс. Вона пошепки радиться з Ігорем Бутманом. Вирішують, що співати. Розвертається до зали, голосно сміється.

— Ігор пропонує співати "Погода в доме". Але це не джаз, — зауважує співачка. — Хай обере пісню губернатор Олександр Домбровський. Заспіваємо разом? — звертається артистка до голови Вінницької облдержадміністрації.

45-річний Олександр Домбровський прийшов на концерт разом із 43-річною дружиною Іриною. Він соромиться, але йде на сцену. Помічник дає йому букет гербер і ромашок.

— Я сам не співаю, — каже Домбровський. — Лише в команді, — губернатор запрощує на сцену 29-річного мера Вінниці Володимира Гройсмана та народного депутата 5-го скликання "нашоукраїнця" Петра Порошенка, 41 рік.

Гройсман пропонує виконати пісню "Сексі Бой". Доліна сміється. Бере зошит із текстами.

— Ця пісня називається "Сексі Бомб", — поправляє співачка мера.

Доліна починає співати. Губернатор, мер і нардеп підхоплюють приспів: "О, єс!".

— Хто знає англійську — співає "О, єс", російську — "О, да", а хто говорить українською — гукає: "О, так!" — керує залом Олександр  Домбровський.

Концерт закінчується о першій години ночі. Володимир Гройсман запрошує Ларису Доліну приїхати до Вінниці ще раз.

Зараз ви читаєте новину «Лариса Доліна співала з Петром Порошенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути