Ексклюзиви
пʼятниця, 18 березня 2011 05:00

Лариса Данилюк купила квартиру з привидом

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Киянка 34-річна Лариса Данилюк купила житло з привидом.

— Півроку тому з чоловіком придбала двокімнатну квартиру, — каже по телефону. — Зробили гарний ремонт. Переїхали майже одразу. Перших два місяці жили спокійно. У жовтні почалися проблеми.

У квартирі живе з чоловіком Максимом і донькою Іриною, 4 роки.

— Дитина перестала спати. Прокидається серед ночі. Беру її на руки, а вона дивиться кудись у сторону, туди ж тягнеться рученятами. Я до неї: "Ірочко, мама тут!". А вона агукає до стіни.

Лариса підозрює, що по її помешканню блукає привид.

— Одного разу відвела Іру в садок, чоловіка випровадила на роботу, — згадує. — Поралася на кухні. Раптом почула, що хтось ходить у кімнаті. Виключила воду, прислухалася ще раз. Узяла молоток, яким відбиваю м'ясо, бо думала, що то залізли грабіжники. Заглянула в одну кімнату — порожньо, зайшла в іншу — а там штора на вікні піднялася аж до стелі. Ніде жодного протягу не було. Я перелякалася. Побігла дзвонити чоловікові. Доки він приїхав, штора висіла як ні в чому не було.

Після цього Лариса перестала спокійно спати.

— Я постійно кручуся. Уві сні бачу жахіття. Прокидаюся від того, що хтось душить мене за шию. Відчуваю, ніби гиря лежить у мене на грудях. Дихати стає важко. Кричу уночі, буджу чоловіка і дитину, іноді навіть плачу. Почала боятися залишатися сама у квартирі. Здається, що хтось слідкує за мною, дихає у спину.

У січні житло освятили.

— Два тижні спала спокійно. Потім кошмари знову почали снитися. Боюся з роботи повертатися додому раніше за чоловіка. Плануємо продати помешкання або обміняти на інше у нашому районі. Сусіди кажуть, що у квартирі був наркопритон. 2005-го від передозування тут помер чоловік.

— З помешкання треба вивести загублені душі, — радить біоенергетик Лілія Хасапєтова, 44 роки. — Жінці треба сходити до церкви. Замовити молитву за упокій душі, яка блукає по квартирі, ще раз освятити оселю. Можна запросити священика додому. Після молитов душа відпустить місце гибелі. Діти реагують на привидів краще за дорослих. До 9 років вони можуть спілкуватися з ангелами та душами покійних.

Зараз ви читаєте новину «Лариса Данилюк купила квартиру з привидом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути