вівторок, 16 квітня 2019 06:25

Квитки на концерт Пугачової розкупили за чотири години

15 квітня російській співачці Аллі ПУГАЧОВІЙ виповнилося 70 років. Напередодні в концертному залі "Крокус Сіті хол" російські зірки влаштували концерт "Сюрприз для Алли". Вона на нього не прийшла.

— Алла — очень скромный человек, — каже її колишній чоловік, співак 51-річний Філіп Кіркоров. — Вона не любить галасу навколо свого імені. Тому довелося провести свято без неї.

День народження Алла Борисівна відзначатиме в родинному колі. Через два дні дасть перший за останні 10 років сольний концерт у Кремлівському палаці. Квитки розкупили за 4 год. Перекупники просять за них від 45 тис. до 150 тис. руб. — від 18 тис. до 62 тис. грн.

— У меня были проблемы с голосом. Но с вечера выпила слабительного и голос зазвучал. На концерте буду петь вживую, — говорить Алла Пугачова.

Живе у шлюбі з гумористом Максимом Галкіним, 43 роки. Він став її п'ятим чоловіком. Виховують двійнят 6-річних Єлизавету та Гаррі. Їх народила сурогатна матір. Співачка 47-річна Крістіна Орбакайте — донька Пугачової від першого чоловіка Міколаса Орбакаса.

— Була щаслива у всіх шлюбах, — каже Пугачова. — Нещасливі були лише мої чоловіки, бо я приносила їх у жертву сцені.

За кілька місяців до ювілею Алла Борисівна зробила чергову підтяжку обличчя, кажуть. Послугами пластичних хірургів користується із 35 років.

— Я старію, — говорить Алла Пугачова. — Коли лягаю в ліжко, вже думаю — чи прокинуся. Тепер живу не роками, а днями. Та все одно хочу бути красива.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на концерт Пугачової розкупили за чотири години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути