пʼятниця, 05 квітня 2013 06:15

Кума Юлії Тимошенко знялась оголеною

Автор: фото з сайта www.dusia.telekritika.ua
 

Кума екс-прем'єрки Юлії Тимошенко 37-річна Наталія Ветвицька (спереду) знялась оголеною зі своєю подругою дизайнеркою Ольгою Громовою. Чорно-біле фото виклав у соціальній мережі чоловік Громової, британський бізнесмен Саймон Джекмен.

Наталія розлучена, від колишнього "бютівця" Дмитра Ветвицького має сина Олександра. Він вчиться в Лондоні, хоче стати політиком. Його хрещена — екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

— Після розлучення я залишилися ні з чим. Чоловік забрав гроші, а я отримала сина. Почала возити дизайнерський одяг із Мілана і продавати його через бутики в Дніпропетровську. Потім із мамою відкрили елітне агентство з нерухомості "Магнат", — каже Наталія.

Кажуть, Ветвицька дев'ять років зустрічалася з одруженим віце-президентом промислово-фінансової групи "Спарта" і власником будівельної компанії "Аксельрод Естейт" Геннадієм Аксельродом. Його вбили під власним будинком торік.

Зараз ви читаєте новину «Кума Юлії Тимошенко знялась оголеною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути