Ексклюзиви
пʼятниця, 23 грудня 2011 06:30

Кривошапко на згадку про дружину залишив татуювання

Автор: фото: Тарас Подолян
  Співак Олександр Кривошапко та хореограф Тетяна Денисова на церемонії вручення премій ”Віва! Найкрасивіші люди України”. Тоді пара жила у цивільному шлюбі
Співак Олександр Кривошапко та хореограф Тетяна Денисова на церемонії вручення премій ”Віва! Найкрасивіші люди України”. Тоді пара жила у цивільному шлюбі

Учасник шоу "Х-фактор" 19-річний Олександр Кривошапко та хореограф Тетяна Денисова, 32 роки, подали на розлучення. У шлюбі прожили півроку.

— Після весілля зробили татуювання з датами народження одне одного, — каже Олександр телефоном. — Незважаючи на останні події, Таня — важлива людина у моєму житті. Тому тату залишиться у мене назавжди. З поваги до почуттів, які я з нею пізнав. Почуваюсь уже краще. Роботи по зав'язку, пишу вірші й музику, ходжу в театри, кіно, оперу. От тільки Таня постійно пише есемески, тому забути її не можу.

Змісту повідомлень не розкриває.

До одруження 18 травня пара півроку жила у цивільному шлюбі.

— Сумую за Танею. Почуття нікуди не ділися, просто занадто багато перешкод і ярів між нами. Якби не розлучився, ці стосунки мене погубили б, у могилу звели. Коли починали зустрічатися, Таня була популярнішою за мене, заробляла більше. Я уклав контракт із "Соні М'юзік", почалися концерти, грошей побільшало. Дружині не подобалося, що я став фінансово незалежним, дратував інтерес жінок до мене.

Про розлучення подружжя заговорили у серпні.

— Тоді я зрозумів, що нашим стосункам кінець. Сваритися стали щодня. Хоча улітку планували обвінчатися. Постійно нам щось заважало — то у мене зйомки, то у Тані.

Тетяна Денисова про все це говорити відмовляється.

39

тисяч українців розлучилися цьогоріч.

 

372 мільйони відсуджує дружина Черновецького

1. Через місяць після розлучення з "Міс Україна-2008" 20-річною Іриною Журавською ресторатор 39-річний Микола Тищенко почав з'являтися у товаристві своєї співведучої телешоу "МайстерШеф" росіянки 34-річної Анфіси Чехової.

2. 16 тис. грн на місяць віддає співак 38-річний Олександр Пономарьов своїй колишній дружині Вікторії на виховання їхнього сина 4-річного Олександра. Процес триває півроку. Вікторія хоче, щоб артист спілкувався із дитиною 12 год. на тиждень. Олександр просить у суду два дні для побачень.

3. $372,5 млн має отримати 56-річна Аліна Айвазова після розлучення зі столичним мером Леонідом Черновецьким. Це половина його офіційного статку. Черновецький зрадив її з Оленою Савчук, донькою пастора "Посольства Божого" — Софії Жукотанської. Шлюборозлучний  процес призупинили. Айвазова виїхала з країни.

 

Зараз ви читаєте новину «Кривошапко на згадку про дружину залишив татуювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути