четвер, 24 листопада 2011 05:00

Кривошапко і Денисова розійшлися

Учасник шоу "Х-фактор" 19-річний Олександр Кривошапко та хореограф Тетяна Денисова, 32 роки, розійшлися. Пара прожила в шлюбі півроку.

— Це правда. Ми з Танею вже три місяці як не живемо разом і я винайняв собі іншу квартиру, — розповідає співак. — Звичайно, рік — це маленький термін, але мені здається, що при нашому з Танею темпераменті й напруженні пристрастей його можна рахувати за п'ять. Але зрозумійте, почуття залишилися ті ж — і пристрасть, і ніжність. Я не розлюбив її. Але, окрім позитивних факторів, є ті, які обтяжують і моє, і її життя. Важко жити двом однаковим людям, двом істерикам, психам, які навіть не можуть знаходитися ні поряд, ні окремо. Тому ми розійшлися.

Співак видалив всі фотографії із дружиною на своїй соціальній сторінці "ВКонтакте". Статус із "женат" змінив на "не женат". Кажуть, що він навіть піднімав руку на дружину. Розлучені ці чутки не коментують.

Тетяна Денисова та Олександр Кривошапко одружилися в травні цього року. Згодом повінчалися у Фороській церкві в Криму. До того більш як півроку жили в цивільному шлюбі. Після одруження Тетяна взяла прізвище чоловіка. Пара планувала переїхати жити до Італії. На людях вони завжди цілувалися і розповідали, як люблять одне одного. Але останні три-чотири місяці разом на публіці не з'являлися. Олександр ходив у товаристві інших жінок.

Для Тетяни Денисової це другий шлюб. Від першого із акробатом Іллею Страховим вона виховує сина 3-річного Лева. Їхні стосунки тривали понад рік.

Зараз ви читаєте новину «Кривошапко і Денисова розійшлися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути