Ексклюзиви
пʼятниця, 23 серпня 2013 00:30

Костянтин Меладзе розлучається після 20 років шлюбу

Продюсер і композитор 50-річний Костянтин Меладзе розлучається з дружиною 37-річною Яною. Пара прожила у шлюбі 20 років. Мають трьох дітей — 13-річну Алісу, Лію, 9 років, та на рік меншого Валерія.

— Костя никогда и ни с кем свою личную жизнь не обсуждал. Он человек скрытный. Мы сами догадались после того, как он один переехал в Москву. А в Киеве практически перестал появляться, — розповідають в оточенні Меладзе.

Він цього не підтверджує, але й не спростовує. Імовірною причиною розриву називають депресію продюсера через аварію, коли він на смерть збив жінку під Києвом. Також йому час від часу приписували романи з його підопічними. Казали, ніби зустрічався з екс-учасницями гурту "ВІА Гра" — Надією Мейхер і Євою Бушміною. Останнім захопленням називали російську співачку 26-річну Поліну Гагаріну. Меладзе досі опікується її розкруткою та пише для неї пісні.

Після розлучення Костянтин Шотайович залишить дружині будинок біля Києва і забезпечуватиме дітей. У нього також є пентхаус у центрі столиці та дача в кримському селищі Гурзуф. Яна не була публічною особою. Ніколи не з'являлася з чоловіком на світських заходах.

Зараз ви читаєте новину «Костянтин Меладзе розлучається після 20 років шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути